Termounderbukser

    Termounderbukser fra MASCOT er uundværlige, når du vil være godt klædt på til arbejde udenfor om vinteren. MASCOTs termounderbukser fungerer perfekt som det inderste lag mod kroppen, da de både kan holde dig varm og tør. Hos MASCOT kan du vælge mellem forskellige typer termoundertøj med svedtransporterende egenskaber, så du kan komme effektivt af med fugten. Dernæst har det meste af undertøjet isolerende egenskaber, der sikrer dig en behagelig kropstemperatur i kulden. Kombinationen af isolerende og svedtransporterende egenskaber sikrer dig maksimal komfort uanset dit aktivitetsniveau i løbet af dagen. Kræver dit arbejde ekstra beskyttelse, finder du også MASCOTs termounderbukser med multibeskyttelse.

    MASCOTs termounderbukser fås i forskellige varianter og pasformer, og de er designet med fokus på komfort og stor bevægelsesfrihed. Alle er i elastiske materialer, der sidder godt på kroppen. Søger du fornemmelsen af beskyttelse som et ekstra lag hud, skal du gå efter produkterne med multistretch, der sidder helt tæt til kroppen og støtter dig i alle bevægelser. Du finder derfor med garanti en model, der passer til dine behov uanset hvornår på året, du skal bruge dem.

    I sortimentet findes termounderbukser i mange forskellige materialer, der hver især har nogle bestemte egenskaber. Termounderbukser med COOLMAX ® er både hurtigtørrende og meget effektive til at transportere fugt væk fra kroppen, så du undgår at være våd og kold. For at opnå en isolerende effekt benytter MASCOT blandt andet Thermax®, et varmeisolerende trelagsmateriale, der sikrer dig varmen – også i meget kølige omgivelser. Alle MASCOTs termounderbukser er produce-ret i fleksibelt og elastisk materiale, der giver en god pasform. Derfor er termounderbukserne også velegnet til både kvinder og mænd.

    Du kan med fordel kombinere termounderbukserne med en termoundertrøje fra MASCOT, så du kan holde dig varm og tør fra top til tå.