Nederdele til kvinder

  Hos MASCOT tilbyder vi nederdele til kvinder med fokus på god pasform og optimal komfort. Nederdele er en fordel at have på, når det er varmt udenfor, men det kan også være et krav til din arbejdsfunktion. MASCOTs nederdele til kvinder findes i flere forskellige farver, pasformer og længder for at opfylde netop dit behov. Alle nederdele til kvinder er testet efter EN ISO 15797, der gør, at de kan tåle at blive industrivasket.

  Ekstra komfortabel med fire-vejs strækstof

  Vores nederdele til kvinder er lavet af et unikt strækstof, der er strækbart i alle retninger, som gør, at det føles ekstra blødt mod huden. Dette er med til at sikre dig en høj bevægelsesfrihed i dit arbejde. Desuden har materialet en høj slidstyrke, en lav vægt og en vandafvisende finish.

  Du finder MASCOTs nederdele i de to damepasformer: DIAMOND og PEARL. Begge pasformer fås i et væld af størrelser, ligesom du finder nederdelene i to forskellige længder, 45 og 55 cm.

  Detaljer

  MASCOTs nederdele til kvinder har både for- og baglommer. Lommerne er integrerede i designet, hvilket er med til at sikre den bedste pasform og en høj komfort. Derudover har alle nederdele bæltestropper, som du kan bruge alt efter behov. Nederdelene har desuden lukning med lynlås.

  Med MASCOTs nederdele til kvinder kan du mixe og matche, som du vil. Vælg fx en nederdel i én farve og match den med en overdel i en anden farve. Det er kun dig selv, som sætter grænser for, hvad der er muligt.