Polosweatshirts

    Er du på udkig efter en trøje, der både er funktionel og præsentabel? Så er polosweatshirts fra MASCOT det helt rigtige valg. Det unikke ved polosweatshirts er, at du får ultimativ komfort fra det bløde bomuldsstof, samtidig med at du bibeholder et professionelt look. Kort sagt en perfekt overdel for dig, der vægter både pasform og udtryk højt.

    Bevægelsesfrihed fremfor alt

    Med polosweatshirts fra MASCOT får du en trøje med god komfort og ultimativ bevægelsesfrihed. Her er intet, der strammer eller irriterer. De funktionelle sweatshirts er fremstillet i en bomuldsblanding, der er fugtabsorberende og behagelig at bære direkte mod huden. I sortimentet finder du både ensfarvede og flerfarvede polosweatshirts, så du nemt kan matche dem til dit resterende arbejdstøj. Brug din polosweatshirt oven på en T-shirt i overgangsperioden eller bær den som det isolerende lag under en jakke i de kolde måneder. Med MASCOTs udvalg af polosweatshirts finder du med garanti en model, som passer til dine præferencer.

    Repræsentér din arbejdsplads på bedste vis

    En polosweatshirt er også en ideel trøje for dig, der arbejder i teknik- eller servicefaget. Du får det præsentable look med kraven, som du kender fra din polo-T-shirt – bare i en varmere trøje med lange ærmer. Polosweatshirts kan også uden problemer bruges inden for andre brancher, hvad enten du er håndværker eller arbejder i byggeri eller industri. Ønsker du firmalogo, er der på en polosweatshirt god plads til placering af logo både på for- og bagside. Har du behov for lommer til briller, kuglepen eller telefon, så finder du i MASCOTs sortiment også polosweatshirts med brystlommer.