Lysbuetestet arbejdstøj

  I situationer, hvor der er risiko for eksponering af elektriske lysbuer, er det nødvendigt at bære lysbuetestet arbejdstøj og sikkerhedstøj. Hos MASCOT finder du sikkerhedsbeklædning certificeret efter standarden IEC 61482-2, som beskytter dig mod kortvarig udsættelse for elektriske lysbuer.

  EN 61482-2

  Multibeskyttende arbejdstøj for maksimal sikkerhed

  Er du på udkig efter lysbuetestet arbejdstøj finder du hos MASCOT et udvalg af jakker, kedeldragter, overalls og arbejdsbukser i både traditionelle og fluorescerende farver. Lysbuetestet arbejdstøj beskytter dig mod de flammer og strålinger, der opstår under en lysbue-eksplosion. MASCOTs IEC 61482-2-certificerede arbejdstøj af en del af vores udvalg af multibeskyttende sikkerhedsbeklædning, der, ud over at være lysbuetestet, også beskytter mod blandt andet varme, flammer, statisk elektricitet og kemikalier. Produkterne i denne serie er designet i særlige stofkvaliteter og med specielle syninger og lommer, så gnister, flammer og stænk fra farlige væsker ikke er så tilbøjelig til at finde vej ind til huden.

  Tilpas sikkerhedsbeklædningen til dit risikoniveau

  MASCOTs sortiment af lysbuetestet arbejdstøj er testet ud fra testmetode 2, bokstesten. Tøjet er altså testet mod en direkte lysbue på et begrænset område. Det betyder, at produkterne ikke er testet til langvarig ophold i højrisikoområder. MASCOTs udvalg af lysbuetestet arbejdstøj og sikkerhedstøj er relevant for dig, der arbejder som elektriker, i industrien eller med eftersyn af strømtavler, spændings- og fordelingsanlæg. Arbejder du i miljøer, hvor der er høj risiko for længere eksponering for elektriske lysbuer, så anbefaler vi, at du anvender yderligere beskyttelse. Vi anbefaler, at du altid bærer lysbuetestet arbejdstøj, der dækker hele kroppen, eksempelvis en kedeldragt eller en kombination af bukser og jakke. Suppler med fordel arbejdstøjet med andet beskyttelsesudstyr såsom hjelm, handsker og sikkerhedsfodtøj godkendt til dit risikoniveau.