Trøjer

    Hos MASCOT har vi arbejdstøj til alle brancher og industrier. Uanset om dit arbejde foregår foran computeren, på lageret eller du er beskæftiget i et håndværksfag, så har vi et stort udvalg af trøjer, der passer til din arbejdsdag. Som med alle andre MASCOT-produkter er pasform og komfort også vigtig her. Udvalget af trøjer og andre overdele er derfor udviklet i innovative og kvalitetstestede materialer, der giver dig præsentabelt arbejdstøj med en lang levetid.

    Alt MASCOT arbejdstøj kan let mixes og matches på tværs af kategorier og serier. På den måde kan du helt selv sammensætte dit arbejdstøj med det udtryk, du ønsker. Samtidig kan du i det brede udvalg af trøjer finde produkter med mulighed for tryk af firma- eller navnelogo.

    Stort udvalg af overdele til alle

    Sortimentet af trøjer spænder bredt. Er du til en afslappet stil på jobbet, hvor der skal være god plads til alle bevægelser, så finder du et stort udvalg af sweatshirts og fleecetrøjer til enhver smag. Skal din overdel let kunne tages af og på, kan du med fordel vælge trøjer med gennemgående lynlås. Vælg mellem et væld af farver med mange muligheder for at afstemme produktet med din virksomheds profil. Ønsker du at skille dig ud, og sætte dit eget personlige præg på din arbejdsbeklædning, finder du især i serien MASCOT® CROSSOVER overdele som hættetrøjer og sweatshirts med modeaktuelle print og design.

    MASCOT tilbyder desuden striktrøjer i klassiske neutrale farver, der eksempelvis er ideelle til kontor og logistik. Ønsker du en strik til koldere omgivelser, finder du også trøjer i et tykkere materiale og med mange funktionelle detaljer.