Serier

MASCOTs sortiment er opdelt i serier med forskellige profiler til forskellige typer af brugere. Tjek seriernes profiler og find den, der passer din stil og til dit job. Eller kombinér fra forskellige serier.

Arbejdstøj

MASCOT har arbejdstøj til alle typer erhverv med forskellige funktioner og detaljer. Du finder blandt andet også arbejdstøj til al slags vejr og til mange forskellige arbejdssituationer. Se nærmere på de mange muligheder hos MASCOT.

Trøjer & T-shirt - Koboltblå - Arbejdsbukser Marineblå
MASCOT® ACCELERATE - logo

En bred serie af arbejdstøj til mange brancher der giver mulighed for at skabe et ensartet corporate image på tværs af fag. Med mange forskellige farver, funktioner og stofkvaliteter er der rig mulighed for at kombinere produkterne alt efter behov. ACCELERATE-serien rummer et stort udvalg af bukser i ULTIMATE STRETCH, der giver fuld bevægelsesfrihed uden at gå på kompromis med høj slidstyrke. Produkter til industrivask er også inkluderet i serien, og du finder produkter med pasform til både mænd og kvinder inklusiv et mindre børnesortiment.

Læs mere

MASCOT® ADVANCED - logo

Slidstærkt arbejdstøj til den hårdtarbejdende, passionerede håndværker. Med gennemgående brug af ultimativt strækstof er bevægeligheden og komforten i top. Arbejdsbukser fra MASCOT® ADVANCED har flere features med god plads til værktøjet. Serien indeholder overdele til alle årstider fra inderst til yderst. MASCOT® ADVANCED er slidstærkt arbejdstøj, der holder længe.

Læs mere

MASCOT® UNIQUE - logo

Tofarvet, imageskabende profilbeklædning til forskellige brancher. MASCOT® UNIQUE indeholder overdele fra T-shirts til vinterjakker og bukser i kvaliteter, der er lette eller robuste og slidstærke. Uanset arbejdsfunktioner indeholder serien produkter til alle medarbejdere inden for håndværksfag og industri. Mix og match serien med produkter fra hele MASCOTs sortiment.

Læs mere

MASCOT® HARDWEAR - logo

Arbejdstøj med lommer og funktioner til den klassiske håndværker. MASCOT® HARDWEAR er slidstærkt arbejdstøj til alle byggeriets faggrupper. Serien dækker overdele og arbejdsbukser med de funktioner, du har brug for på byggepladsen eller i værkstedet. Og med både shorts og vinterjakker er du dækket ind hele året.

Læs mere

MASCOT® CROSSOVER - logo

Basic T-shirts, sweatshirts, poloshirts og funktionsundertøj. Basisprodukter til at mixe og matche med hele MASCOTs sortiment. MASCOT® CROSSOVER er et bredt udvalg af kvalitetsprodukter, som giver medarbejderne komfort og en fælles identitet. Serien kan bruges af alle faggrupper og fås i forskellige kvaliteter og farver alt efter behov.  

Læs mere

MASCOT® LIGHT - logo

En af de letteste komplette serier i MASCOTs sortiment med høj slidstyrke trods den lave vægt. I serien findes et udvalg af tofarvede produkter med mange oplagte kombinationsmuligheder – også med det øvrige sortiment. Serien er specialdesignet til industriens brugere, og tøjet er egnet til industrivask.

Læs mere

MASCOT® AQUA - logo

Regntøj med høj vandtæthed. Fås i to pasformer og kvaliteter. Trækkes hurtigt udenpå arbejdstøjet.

Læs mere

MASCOT® INDUSTRY - logo

Beskyttelse, høj kvalitet og designet til industrivask. MASCOT® INDUSTRY giver et ensartet look til virksomhedens mange funktioner. Arbejdstøjet fås i forskellige kvaliteter og holder form, farve og kvalitet industrivask efter industrivask. Klassisk, slidstærkt arbejdstøj til industriens forskellige behov.

Læs mere

MASCOT® IMAGE - logo

En bred serie af traditionelt, tofarvet arbejdstøj i klassiske twill-vævninger. Stort udvalg med mange kombinationsmuligheder.

Læs mere

MASCOT® ORIGINALS - logo

En omfattende serie af originalt arbejdstøj. Mange produkter har vist deres værd gennem årtier, og er stadig populære hos mange brugere. Du finder alt inden for traditionelle arbejdstøjs- og vintertøjsprodukter.

Læs mere

MASCOT® FRONTLINE - logo

Let, smart og præsentabel arbejdsbeklædning til mænd og kvinder i service-, kontor-, teknik- og logistikfaget. Fokus på bevægelsesfrihed, holdbarhed og et præsentabelt udseende.

Læs mere

MASCOT® YOUNG - logo

Ensfarvet arbejdstøj med orange kontraststikninger.

Læs mere

MASCOT® COMPLETE - logo

Tilbehøret til din arbejdsbeklædning. MASCOT® COMPLETE indeholder alt det tilbehør, du har behov for. Du finder blandt andet knæpuder, strømper, bælter, caps og huer.

Læs mere

Sikkerhedstøj

MASCOT har et branchens bredeste sortimenter inden for sikkerhedstøj. Derfor har vi delt det lidt op, så du nemt kan få et overblik. Alle fluorescerende produkter er EN ISO 20471 certificerede.

Mand - Fluorescerende gul - MASCOT® ACCELERATE SAFE
MASCOT® MULTISAFE - logo

En unik kombination af sikkerhed, funktioner og komfort med både hi-vis og non-hi-vis produkter. Antistatisk, syrebeskyttende og flammehæmmende. Multibeskyttende beklædning – også mod lejlighedsvis svejsning og lysbue.

Læs mere

MASCOT® ACCELERATE SAFE - logo

Hi-vis beklædning til alle, der har behov for maksimal synlighed, ultimativ bevægelsesfrihed og funktionelle detaljer. Serien rummer produkter i mange forskellige størrelser, stoftyper og farvekombinationer. Serien indeholder et stort udvalg af hi-vis-produkter i ULTIMATE STRETCH, der sikrer din bevægelsesfrihed i alle tænkelige bevægelser. MASCOT® ACCELERATE SAFE er hi-vis-beklædning i et moderne, sporty look – med fuldt fokus på slidstyrke, sikkerhed og synlighed!

Læs mere

MASCOT® SAFE SUPREME - logo

Bredt udvalgt og høj slidstyrke. MASCOT® SAFE SUPREME er certificeret hi-vis sikkerhedstøj til alle typer af arbejdssituationer, hvor synlighed er vigtig. Serien rummer mange forskellige produkttyper fra T-shirts til vinterjakker, så sikkerhed og funktionalitet er i top i alle arbejdsopgaver, hele året. Serien kan kombineres med de øvrige MASCOT® SAFE-serier og stadig opnå certificeret sikkerhed.

Læs mere

MASCOT® SAFE LIGHT - logo

Funktionelt, tofarvet fluorescerende arbejdstøj, der opfylder sikkerhedskrav om synlig hi-vis-beklædning. MASCOT® SAFE LIGHT er synligt hele døgnet og egner sig til brancher, hvor sikkerhed er nødvendigt. Et udvalg af slidstærke produkter med lang levetid klæder medarbejderne på fra top til bund og fra inderst til yderst med bl.a. bukser, overalls, T-shirts og jakker.

Læs mere

MASCOT® SAFE COMPETE - logo

Fluorescerende orange og gul beklædning med hver fire muligheder for kontrastfarver.

Læs mere

MASCOT® SAFE ARCTIC - logo

Ensfarvet, fluorescerende vintertøj. Når kulden skal holdes ude, og du skal være synlig samtidig. Klassisk og enkelt snit og pasform.

Læs mere

MASCOT® SAFE AQUA - logo

Ensfarvet, fluorescerende regntøj med høj vandtæthed. Trækkes hurtigt udenpå arbejdstøjet og sikrer synligheden.

Læs mere

MASCOT® SAFE CLASSIC - logo

Ensfarvet, fluorescerende basis-arbejdstøj. Oplagt som supplement til øvrige serier. Klassisk og enkelt snit og pasform.

Læs mere

MASCOT® SAFE IMAGE - logo

Fluorescerende orange eller gul beklædning med marine kontraster dér, hvor tøjet er mest udsat for snavs.

Læs mere

MASCOT® SAFE YOUNG - logo

Fluorescerende rød beklædning med højeste sikkerhed og mørkegrå kontraster.

Læs mere

Fodtøj

MASCOT tilbyder sikkerhedsfodtøj med maksimal sikkerhed samt et udvalg af sko uden sikkerhed. Alt sikkerhedsfodtøj er certificeret efter EN ISO 20345 og har blandt andet tåkappe, sømværn og skridhæmmende egenskaber. Skab dig et overblik over de forskellige seriers karakteristika her og find de sko, der passer til netop dine behov.

MASCOT® FOOTWEAR CARBON - Sikkerhedssko
MASCOT® FOOTWEAR CARBON - logo
MASCOT® FOOTWEAR CARBON er fodtøj til den kvalitetsbevidste håndværker. Med en lav vægt, fleksibel og stødabsorberende sål, og tåkappe af kulfiber får du fodtøj, der giver en god komfort, hver dag.

Læs mere

MASCOT® FOOTWEAR MOVE - logo

MOVE-serien er sikkerhedssko og –støvler med super lav vægt startende fra blot 440 gram. MOVE-modellerne er fremstillet i et moderne design, der leder tankerne mere hen på sporty sneakers end tunge, traditionelle sikkerhedssko. Alt fodtøj i MASCOT® FOOTWEAR MOVE har en unik mellemsål i Phylon, der både er banebrydende let og giver skoene en behagelig, elastisk komfort. MOVE-serien er sikkerhedssko, du ikke har lyst til at tage af.

Læs mere

MASCOT® FOOTWEAR ENERGY - logo

Sikkerhedsfodtøj fra MASCOT® FOOTWEAR ENERGY-serien leverer exceptionel komfort og stor frihed til fødder og ryg ved hjælp af et ekstremt stødabsorberende sålmateriale af ETPU. Sålmaterialet absorberer effektivt stød fra de mange skridt på hårde underlag, så trykkene ikke belaster ben og ryg. MASCOT® FOOTWEAR ENERGY er optimal komfort for dine fødder. Alle materialer i forfoden er ekstra bøjelige, så skoen fleksibelt følger og støtter alle bevægelser. Vægten er holdt nede med lette materialer uden metal inde i skoen, nemlig komposittåkappe og tekstilsømværn.

Læs mere

MASCOT® FOOTWEAR FLEX - logo

FLEX-serien er garanti for en optimal pasform. FLEX-modellerne er frihed til bevægelse i timevis uden at få trætte fødder. Foden støttes og stabiliseres i den bagerste del af skoen, mens der er god plads til forfodens bevægelser. Fodtøjet er desuden udstyret med en indlægssål med optimeret svangstøtte, der kan modvirke tendens til platfod. At træde ned i fodtøj fra FLEX-serien føles blødt og komfortabelt. Sålen har en excellent stødabsorbering, og forreste del af skoen bøjer meget fleksibelt med foden. Samtidig får du sko, der er lette.

Læs mere

MASCOT® FOOTWEAR FIT - logo

FIT-serien har en behagelig pasform. Fodtøjet støtter og sidder godt til i den bagerste del. Samtidig er der god plads forrest i skoen, så der er høj bevægelsesfrihed for forfoden og tæerne.

Læs mere

MASCOT® FOOTWEAR CLEAR - logo

Fodtøj fra MASCOT® FOOTWEAR CLEAR-serien er velegnet til vask ved 40° C, hvilket hindrer spredning af bakterier og sikrer en høj hygiejne. Fodtøjet er desuden velegnet til vaskeriaftaler, da det er forberedt til HF-chip. CLEAR-serien har såler med den højeste skridsikkerhed, SRC. Komforten er i højsædet, da inderfóret af mikrofiber er særdeles ventilerende og meget åndbart. Det giver et behageligt klima for fødderne gennem arbejdsdagen.

Læs mere

MASCOT® FOOTWEAR COVER - logo

COVER-serien tilbyder robuste og slidstærke støvler med den højeste skridsikkerhed. Alle produkter i denne serie har såler, der er testet skridhæmmende på både skrå og glatte overflader. Støvlerne i MASCOT® FOOTWEAR COVER-serien er vandtætte. De er desuden velegnede i områder, hvor høj hygiejne er vigtig, da de er nemme at rengøre for snavs og bakterier.

Læs mere

MASCOT® FOOTWEAR INDUSTRY - logo

INDUSTRY-serien tilbyder robust og slidstærkt fodtøj til udendørs arbejde. Fodtøjet er designet til at modstå det hårde slid, når der kravles rundt på cementgulv, arbejdes i kloakrør eller i øvrige lignende miljøer. Fodtøjet er til de mere ekstreme omgivelser, og sålen er derfor en stærk PU/gummi-sål, der er varmeresistent op til 300 C° kontaktvarme. Den kraftige pronose (tåforstærkning) gør, at fodtøjet også er super robust ved knælende arbejde. Sålen er desuden særligt skridhæmmende, og sålens mønster er specialdesignet, så skidt og jord nemt slipper, når sålen bøjes ved gang.

Læs mere

MASCOT® FOOTWEAR CLASSIC - logo
MASCOT® FOOTWEAR CLASSIC er komfortabelt sikkerhedsfodtøj med god stødabsorbering. Fodtøjet i denne serie er velegnet til mange typer arbejdsopgaver og fag inden for let byggeri og håndværk, hvor der både arbejdes udendørs og indendørs.

Læs mere

MASCOT® FOOTWEAR CASUAL- logo

MASCOT® FOOTWEAR CASUAL er serien for dig, der ønsker klassiske, stilrene sneakers uden sikkerhedskomponenter som tåkappe og sømværn. CASUAL-modellerne er lette og fleksible, og de er fremstillet af bløde, stødabsorberende materialer med god komfort. Serien er velegnet for dig, der har brug for pæne og behagelige hverdagssko uden tåkappe og sømværn.

Læs mere

MASCOT® FOOTWEAR ACCESSORIES - logo

Ved at pleje og beskytte dit fodtøj med egnede plejeprodukter forlænger du fodtøjets levetid.

Læs mere