Serier

MASCOTs sortiment er opdelt i serier med forskellige profiler til forskellige typer af brugere. Tjek seriernes profiler og find den, der passer din stil og til dit job. Eller kombinér fra forskellige serier.

Arbejdstøj

MASCOT har arbejdstøj til alle typer erhverv med forskellige funktioner og detaljer. Du finder blandt andet også arbejdstøj til al slags vejr og til mange forskellige arbejdssituationer. Se nærmere på de mange muligheder hos MASCOT.

MASCOT ACCELERATE - man, woman model - blue

MASCOT® ACCELERATE

En komplet serie af beklædning til både mænd, kvinder og børn. Med over 70 produkter fordelt på seks forskellige farver, giver serien utallige muligheder for at mixe og matche produkter på tværs af serien.
Produkter: Produkter til både mænd, kvinder og børn i komfortable og funktionelle materialer fra inderst til yderst. Farver, funktioner og muligheder til et væld af brancher. Produkter i 100 % fire-vejs strækstof og produkter, der kan industrivaskes.
Bruges særligt af: En bred målgruppe inden for blandt andet håndværksfag, logistik, produktion, transport og industri, hvor også et stærkt corporate image er vigtigt.

Læs mere

MASCOT® ADVANCED - logo

MASCOT® ADVANCED

En revolutionerende serie af arbejdstøj med gennemgående brug af stretch-materialer. Det skaber komfort og bevægelsesfrihed i en liga for sig. Designet og testet til at klare en arbejdsdag i alt slags vejr – kulde, varme, vind og nedbør.
Produkter: Bukser og knickers i firevejs-stretch-materiale. Overdele til alle årstider med en variation af produkter til inderste lag, mellemlagene og yderste lag.
Bruges særligt af: Hårdtarbejdende, passionerede mennesker i byggeri og håndværk, der kræver det allerbedste af deres arbejdstøj.

Læs mere

MASCOT® UNIQUE - logo

MASCOT® UNIQUE

Tofarvet arbejdstøj på en helt ny måde. Stilfuldt, smart og med perfekt pasform til en aktiv arbejdsdag. Slidstærke metervarer og med produkter af TENCEL®. Meget velegnet til industrivask.
Produkter: 
En af MASCOTs mest omfattende serier med otte tofarvede kombinationer og to ensfarvede varianter. Utallige kombinationsmuligheder af arbejdstøj og overtøj.
Bruges særligt af: En bred skare inden for industri og byggeri.

Læs mere

MASCOT® HARDWEAR - logo

MASCOT® HARDWEAR

Superbredt program af solidt arbejdstøj med moderne snit. Perfekt bevægelsesfrihed og flot råt look.
Produkter: Shorts, knickers og arbejdsbukser i mange længder. Overdele af alle typer fra værktøjsveste til vinterjakker. Alle med ergonomisk snit og super pasform.
Bruges særligt af: Byggeri og anlæg. Personer, der vælger deres egen stil med arbejdstøjet på en diskret måde. God pasform også til kvinder.

Læs mere

MASCOT® CROSSOVER - logo

MASCOT® CROSSOVER

Alle basale arbejdstøjs-dele er nu samlet i én serie. 
Produkter: T-shirts, Sweatshirts og Poloshirts med enten modepræg eller neutrale. Undertøj med mange egenskaber, fx svedtransporterende, antibakteriel, isolerende og hurtigttørrende.
Bruges særligt af: Alle faggrupper. Undertøjet især af personer, der arbejder i kulde eller/og som bevæger sig meget.

Læs mere

MASCOT® LIGHT - logo

MASCOT® LIGHT

Den letteste komplette serie i vores sortiment – og til en pris i den lavere ende af skalaen. Produkterne har en gennemtestet pasform, detaljer og høj slidstyrke trods den lave vægt. Serien er specialdesignet til industriens brugere, og tøjet er egnet til industrivask.
Produkter: I serien findes et udvalg af tofarvede produkter, eksempelvis arbejdsbukser, arbejdsjakke og en softshelljakke. Vælg mellem to farvekombinationer: kobolt/mørk marine eller mørk antracit/sort. Der er mange oplagte kombinationsmuligheder – også med det øvrige sortiment.
Bruges særligt af: Industrimedarbejdere i alle brancher samt personer, der arbejder i varmere temperaturer.

Læs mere

MASCOT® AQUA - logo

MASCOT® AQUA

Regntøj med høj vandtæthed. Fås i to pasformer og kvaliteter. Trækkes hurtigt udenpå arbejdstøjet.
Produkter: Regnjakker, regnbukser og regnoveralls.
Bruges særligt af: Alle med udendørs arbejde.

Læs mere

MASCOT® INDUSTRY - logo

MASCOT® INDUSTRY

En drømmeserie for industriens brugere. Bekvem beklædning, der holder form, farve og kvalitet industrivask efter industrivask.
Produkter: Komplette industri-sæt i tre linjer: En i ren bomuld, en i en flot, grov kanvas og den sidste i klassisk twill-vævning. Lette og almindelige varer til alle årstider, samt en række regulære vinterprodukter.
Bruges særligt af: Industrivirksomheder i alle brancher.

Læs mere

MASCOT® IMAGE - logo

MASCOT® IMAGE

Europas første ambitiøse serie af tofarvet arbejdstøj. Et bredt udvalg med mange kombinationsmuligheder.
Produkter: En bred serie af traditionelt, tofarvet arbejdstøj i klassiske twill-vævninger.
Bruges særligt af: En meget bred målgruppe inden for industri og håndværk.

Læs mere

MASCOT® ORIGINALS - logo

MASCOT® ORIGINALS

En omfattende serie af originalt arbejdstøj. Mange produkter har vist deres værd gennem årtier, og er stadig populære hos mange brugere.
Produkter: Alt inden for traditionelle arbejdstøjs- og vintertøjsprodukter – fra kedeldragter til pilotjakker. Et bredt program af quilt i flere tykkelser og farver.
Bruges særligt af: Alle brancher og personer med ønske om traditionel, slidstærk beklædning, der holder hele vejen.

Læs mere

MASCOT® FRONTLINE - logo

MASCOT® FRONTLINE

Let, smart og præsentabel arbejdsbeklædning med god ergonomi. Også til kvinder.
Produkter: Bukser med et moderat antal detaljer. Et bredt udvalg af overdele, der bare sidder godt. Produkter specialdesignet til kvinder.
Bruges særligt af: Service, transport, installation og teknik. Personer, der skal se præsentable ud og har brug for velplacerede, rummelige lommer.

Læs mere

MASCOT® YOUNG - logo

MASCOT® YOUNG

Smart med moderne pasform med super bevægelsesfrihed. Utraditionelle farver og orange kontraster. Robust og skabt til bevægelse.
Produkter: Shorts, knickers og arbejdsbukser i mange længder. Overdele af alle typer fra værktøjsveste til vinterjakker. Alle med ergonomisk snit og super pasform.
Bruges særligt af: Byggeri-fag. Personer, der vælger alternative farver til arbejdstøjet og som vælger tøj med stor bevægelsesfrihed. God pasform også til kvinder.

Læs mere

MASCOT® COMPLETE - logo

MASCOT® COMPLETE

Produkter: Caps, Seler, Bælter, Hængelommer, Hætter, Huer, Knæpuder, Halsvarmere & Strømper
Bruges særligt af: Alle

Læs mere

Sikkerhedstøj

MASCOT har et branchens bredeste sortimenter inden for sikkerhedstøj. Derfor har vi delt det lidt op, så du nemt kan få et overblik. Alle fluorescerende produkter er EN ISO 20471/EN 471 certificerede.

MASCOT® MULTISAFE - logo

MASCOT® MULTISAFE

En unik kombination af den højeste sikkerhed, de bedste funktioner og fremragende komfort. Antistatisk, syrebeskyttende og flammehæmmende. Multibeskyttende beklædning – også mod lejlighedsvis svejsning og lysbue.
Produkter: Både hi-vis og non-hi-vis produkter af højeste kvalitet med de højeste certificeringer. Sortimentet indeholder undertøj, basisprodukter, vintertøj og arbejdstøj.
Bruges særligt af: Industri og forsyningsvirksomheder, fx. olie-, gas- og vindindustri. Elektrikere samt personer, der arbejder lejlighedsvis med gløder og syre.

Læs mere

MASCOT® SAFE SUPREME - logo

MASCOT® SAFE SUPREME

En bred hi-vis serie med den højeste sikkerhed på markedet, EN ISO 20471. Mange kombinationsmuligheder i serien samt med øvrige serier. Spækket med nye, unikke funktioner og detaljer inden for sikkerhedstøj. Sublim pasform og slidstyrke til alle typer af arbejdssituationer.
Produkter: Bred serie med et stort udvalg af både arbejdstøj og vintertøj i seks forskellige farvekombinationer med fluorescerende rød, gul eller orange.
Bruges særligt af: Entreprenører, byggeri og offentlige virksomheder. Personer, som har brug for fluorescerende beklædning alle døgnets arbejdstimer. Især velegnet til personer, der kræver meget af deres arbejdstøj, både hvad angår sikkerhed, bevægelsesfrihed og funktioner.

Læs mere

MASCOT® SAFE LIGHT - logo

MASCOT® SAFE LIGHT

Hi-vis sikkerhedstøj godkendt efter EN ISO 20471. I serien finder du funktionelt, tofarvet fluorescerende arbejdstøj med fokus på sikkerhed og komfort til en meget konkurrencedygtig pris.
Produkter: Et bredt udvalg af slidstærke produkter i matchende farvekombinationer, i alle hi-vis-farverne: gul, orange og rød. Alle tofarvede produkter som arbejdsbukser, arbejdsjakker, softshells og pilotjakker kan kombineres fleksibelt med de ensfarvede T-shirts, polo-shirts og fleecejakker i serien, eller med produkter fra en række øvrige serier som fx MASCOT® SAFE SUPREME.
Bruges særligt af: Entreprenører, byggeri og offentlige virksomheder. Personer, som har brug for fluorescerende beklædning alle døgnets arbejdstimer.

Læs mere

MASCOT® SAFE COMPETE - logo

MASCOT® SAFE COMPETE

Fluorescerende orange og gul beklædning med hver fire muligheder for kontrastfarver. Stilrene linjer og godt design. Perfekt til profilering af virksomheder. Konkurrencedygtig på alle parametre.
Produkter: Fuld kollektion med knickers, bukser, overalls og overdele. Otte farvevarianter. Alle med EN 471 og mange med smudsafvisende Teflon®-behandling.
Bruges særligt af: Entreprenører, byggeri og offentlige virksomheder. Personer som har brug for fluorescerende beklædning alle døgnets arbejdstimer.

Læs mere

MASCOT® SAFE ARCTIC - logo

MASCOT® SAFE ARCTIC

Ensfarvet, fluorescerende vintertøj. Når kulden skal holdes ude, og du skal være synlig samtidig. Klassisk og enkelt snit og pasform.
Produkter: Ensfarvet, lunt vintertøj med for. Alle med EN 471.
Bruges særligt af: Entreprenører og offentlig virksomhed.

Læs mere

MASCOT® SAFE AQUA - logo

MASCOT® SAFE AQUA

Ensfarvet, fluorescerende regntøj med høj vandtæthed. Trækkes hurtigt udenpå arbejdstøjet og sikrer synligheden.
Produkter: Regnjakke, regnbukser og regnoveralls. Alle med EN 471.
Bruges særligt af: Alle med udendørs arbejde, som skal anvende fluorescerende EN 471-beklædning.

Læs mere

MASCOT® SAFE CLASSIC - logo

MASCOT® SAFE CLASSIC

Ensfarvet, fluorescerende basis-arbejdstøj. Oplagt som supplement til øvrige serier. Klassisk og enkelt snit og pasform.
Produkter: Ensfarvet arbejdstøj med stort udvalg i overdele. Alle med EN 471.
Bruges særligt af: Entreprenører og offentlig virksomhed som supplement til øvrige serier.

Læs mere

MASCOT® SAFE IMAGE - logo

MASCOT® SAFE IMAGE

Fluorescerende orange eller gul beklædning med marine kontraster dér, hvor tøjet er mest udsat for snavs.
Produkter: Tofarvet arbejdstøj og vinterjakker. Alle med EN 471.
Bruges særligt af: Entreprenører døgnet rundt. Bruges også ofte af personer, der anvender fluorescerende beklædning lejlighedsvis.

Læs mere

MASCOT® SAFE YOUNG - logo

MASCOT® SAFE YOUNG

Fluorescerende rød beklædning med højeste sikkerhed og mørkegrå kontraster. Design i topklasse med let skrå reflekser. Perfekt pasform, du øjeblikkeligt føler dig hjemme i.
Produkter: Fuld kollektion med både sommer- og vinter-produkter. Alle med EN 471 og de fleste med smudsafvisende Teflon®-behandling, der gør dig synlig i længere tid.
Bruges særligt af: Entreprenører, byggeri og offentlige virksomheder. Personer som har brug for fluorescerende beklædning alle døgnets arbejdstimer.

Læs mere

Fodtøj

MASCOT tilbyder sikkerhedsfodtøj med maksimal sikkerhed samt et udvalg af sko uden sikkerhed. Alt sikkerhedsfodtøj er certificeret efter EN ISO 20345 og har blandt andet tåkappe, sømværn og skridhæmmende egenskaber. Skab dig et overblik over de forskellige seriers karakteristika her og find de sko, der passer til netop dine behov.

MASCOT® FOOTWEAR MOVE - logo

MASCOT® FOOTWEAR MOVE

MOVE-serien er sikkerhedssko og –støvler med super lav vægt startende fra blot 440 gram. Ikke overraskende placerer det serien blandt markedets suverænt letteste sikkerhedssko. MOVE-modellerne er fremstillet i et moderne design, der leder tankerne mere hen på sporty sneakers end tunge, traditionelle sikkerhedssko. Alt fodtøj i MASCOT® FOOTWEAR MOVE har en unik mellemsål i Phylon, der både er banebrydende let og giver skoene en behagelig, elastisk komfort. MOVE-serien er sikkerhedssko, du ikke har lyst til at tage af.

Læs mere

MASCOT® FOOTWEAR ENERGY - logo

MASCOT® FOOTWEAR ENERGY

Sikkerhedsfodtøj fra MASCOT® FOOTWEAR ENERGY-serien leverer exceptionel komfort og stor frihed til fødder og ryg ved hjælp af et ekstremt stødabsorberende sålmateriale af ETPU. Sålmaterialet absorberer effektivt stød fra de mange skridt på hårde underlag, så trykkene ikke belaster ben og ryg. MASCOT® FOOTWEAR ENERGY er optimal komfort for dine fødder. Alle materialer i forfoden er ekstra bøjelige, så skoen fleksibelt følger og støtter alle bevægelser. Samtidig er fodtøjet blandt markedets letteste. Vægten er holdt nede med lette materialer uden metal inde i skoen, nemlig komposittåkappe og tekstilsømværn.

Læs mere

MASCOT® FOOTWEAR FLEX - logo

MASCOT® FOOTWEAR FLEX

FLEX-serien er garanti for en optimal pasform. FLEX-modellerne er frihed til bevægelse i timevis uden at få trætte fødder. Foden støttes og stabiliseres i den bagerste del af skoen, mens der er god plads til forfodens bevægelser. Fodtøjet er desuden udstyret med en indlægssål med optimeret svangstøtte, der kan modvirke tendens til platfod. At træde ned i fodtøj fra FLEX-serien føles blødt og komfortabelt. Sålen har en excellent stødabsorbering, og forreste del af skoen bøjer meget fleksibelt med foden. Samtidig får du sko, der er lette. Vægten af sikkerhedsskoene er blandt de laveste på markedet.

Læs mere

MASCOT® FOOTWEAR FIT - logo

MASCOT® FOOTWEAR FIT

FIT-serien har en behagelig pasform. Fodtøjet støtter og sidder godt til i den bagerste del. Samtidig er der god plads forrest i skoen, så der er høj bevægelsesfrihed for forfoden og tæerne. FIT-modellerne har desuden en lav vægt, god stødabsorbering og er fleksible, således der er komfort på selv lange dage i sikkerhedsskoene.

Læs mere

MASCOT® FOOTWEAR INDUSTRY - logo

MASCOT® FOOTWEAR INDUSTRY

INDUSTRY-serien tilbyder robust og slidstærkt fodtøj til udendørs arbejde. Fodtøjet er designet til at modstå det hårde slid, når der kravles rundt på cementgulv, arbejdes i kloakrør eller i øvrige lignende miljøer. Fodtøjet er til de mere ekstreme omgivelser, og sålen er derfor en stærk PU/gummi-sål, der er varmeresistent op til 300 C° kontaktvarme. Den kraftige pronose (tåforstærkning) gør, at fodtøjet også er super robust ved knælende arbejde. Sålen er desuden særligt skridhæmmende, og sålens mønster er specialdesignet, så skidt og jord nemt slipper, når sålen bøjes ved gang.

Læs mere

MASCOT® FOOTWEAR CLASSIC - logo

MASCOT® FOOTWEAR CLASSIC

Ud over alle sikkerhedsdetaljerne har fodtøj fra CLASSIC-serien en meget behagelig pasform. Det er tillige modellerne i denne serie, du skal vælge, hvis du ønsker fodtøj, der er en smule bredere end gennemsnittet. Fodtøjet er lavet af fleksible materialer, der giver en behagelig gangkomfort. CLASSIC-modellerne er derfor velegnede til mange typer arbejdsopgaver og fag inden for let byggeri og håndværk, hvor der både arbejdes udendørs og indendørs.

Læs mere

 MASCOT® FOOTWEAR CASUAL- logo

MASCOT® FOOTWEAR CASUAL

MASCOT® FOOTWEAR CASUAL er serien for dig, der ønsker klassiske, stilrene sneakers uden sikkerhedskomponenter som tåkappe og sømværn. CASUAL-modellerne er lette og fleksible, og de er fremstillet af bløde, stødabsorberende materialer med god komfort. Serien er velegnet for dig, der har brug for pæne og behagelige hverdagssko uden tåkappe og sømværn.

Læs mere

MASCOT® FOOTWEAR ACCESSORIES - logo

MASCOT® FOOTWEAR ACCESSORIES

Ved at pleje og beskytte dit fodtøj med egnede plejeprodukter forlænger du fodtøjets levetid.

Læs mere

Oeko-Tex® Standard 100