MASCOT® MULTISAFE

  Fremtidens multibeskyttelsesbeklædning er en unik kombination af den højeste sikkerhed, de bedste funktioner og fremragende komfort.

  PROTECTION!

  Der er taget ekstraordinære forholdsregler, hvad angår sikker- heden. MASCOT anvender en 100% ’inherent’ metervare, hvor de flamme- hæmmende egenskaber er vævet ind, og derfor ikke kan vaskes ud med tiden.
  Den fluorescerende beklædning er godkendt efter den nye, skrappere norm EN ISO 20471. I tillæg er produkterne udstyret med mere refleksmateriale, end normen foreskriver. Alle fluorescerende produkter har desuden kemikalie- normen EN 13034, og som en af de få i branchen har alle MASCOTs jakker klasse 2 i lysbuenormen EN 61482-1-2.

  FUNCTION!

  Lommerne er placeret præcis, hvor hænderne leder efter dem, og alle produkterne er designet nøjagtigt til det arbejde, som brugere af multibeskyttelsesbeklædning har. Tøjet har nemlig været en del af MASCOTs testprogram, hvor ansatte i brancherne tages med på råd og tester tøjet under deres daglige arbejde.
  Metervaren er slidstærk og behandlet med en smudsafvisende coating, der gør, at det fluorescerende tøj holder sig rent og dermed synligt over længere tid. Den mørke kontrast er naturligvis placeret, dér hvor tøjet er mest udsat for snavs.

  COMFORT!

  Perfekt pasform samt blødt og behageligt stof er opskriften på høj komfort i de nye produkter. Produkterne er skabt til aktive arbejdsdage med en pasform, der følger kroppens ergonomi. Det betyder, at tøjet yder den optimale støtte, og at det er formet til alle de bevægelser, som en aktiv hverdag kræver. Sortimentet er desuden så bredt, at der er høj komfort uanset vejr og temperatur.