Corporate wear

  Stilfulde produkter som med sit præsentable look henvender sig til servicebranchen samt andre erhverv med kundekontakt. MASCOTs corporate wear-produkter er komfortable at have på samtidig med, at de ser smarte og professionelle ud. Du behøver derfor ikke at gå på kompromis med komforten, selvom du skal se præsentabel ud.

  Produkterne er lette, formelle og slidstærke. De er udviklet til, at du kan fremstå præsentabel dagen lang, og at du undgår et krøllet udseende efter blot få timer.

  Præsentabel firmaidentitet via beklædningen

  Når du tilbringer din arbejdsdag på kontoret, i en butik eller bag en ekspeditionsskranke, så er MASCOTs corporate wear-beklædning et oplagt valg. Du finder bukser og nederdele af 100% strækstof, skjorter i forskellige farver, kvaliteter og pasformer samt elegante strikvarer med et højt indhold af merinould.

  Mange kombinationsmuligheder

  Der er rig mulighed for at sammensætte forskellige sæt. Du kan kombinere produkterne med hele MASCOTs sortiment, eksempelvis med poloshirts eller T-shirts i MASCOT® CROSSOVER. På den måde kan I via tøjet skabe et profilerende virksomhedsimage på tværs af arbejdsfunktioner. Hos MASCOT er der også mulighed for at få logotryk eller broderi på tøjet.