Sort industri

  Arbejdet som svejser, smed eller maskinarbejder kræver en helt speciel arbejdsbeklædning, så du kan føle dig sikker, mens du udfører dit arbejde. MASCOT har et stort udvalg af arbejdstøj og -sko til brancher inden for sort industri.

  SmedSvejserIndustritekniker

  Når det handler om arbejdstøj inden for sort industri, er sikkerhed, slidstyrke og komfort vigtige faktorer. Arbejdstøjet til dette segment er ofte udstyret med få lommer og detaljer, da lommer kan risikere at hænge fast i maskiner. Du finder arbejdstøj i lettere stoftyper, som er behagelige at have på, når arbejdet foregår indendørs i varme omgivelser eller blandt store industrimaskiner. MASCOT tilbyder forskellige stoftyper inden for sort industri. Hver af dem har nogle helt særlige egenskaber, der er oplagte til arbejdet inden for sort indstri. Du finder arbejdstøj i ren bomuld, produkter i en flot grov struktur og en mere klassisk udseende twill-vævning. En stor del af MASCOTs sortiment inden for sort industri er desuden egnet til industrivask.

  EN ISO 11611

  Hos MASCOT finder du også arbejdstøj, som er certificeret efter EN ISO 11611. Arbejdstøj med denne certificering beskytter dig ved kortvarig svejsning eller lignende processer med tilsvarende risici. Beskyttelsestøj med EN ISO 11611 certificering beskytter dig mod gnister og kortvarig kontakt med ild. Ved svejsning, hvor der udvikles større gnister, er det vigtigt også at bruge beskyttelse på hoved, hænder og foran på tøjet.

  Sikkerhedssko

  Hos MASCOT finder du også sikkerhedsfodtøj til medarbejdere i sort industri. Du finder sikkerhedssko og -støvler, hvor sålmaterialet er specielt udviklet til krævende miljøer og varmebestandigt op til 300° C kontaktvarme.