Customized teaser logo

  Fremtidens arbejdstøj er her nu

  VELKOMMEN til den nye, innovative arbejdstøjsserie til håndværkere: MASCOT® CUSTOMIZED.

  Arbejdstøj, der er så innovativt, at du bliver nødt til at prøve det!

  Fremtidens arbejdstøj skal være let og behageligt som sportstøj, men innovativt og slidstærkt som arbejdstøj – og så gerne med højest mulig andel af genanvendte materialer. Du finder det fra MASCOT.

  MASCOT® CUSTOMIZED

  Bevægelsesfrihed, funktionalitet og høj slidstyrke

  Du er vores målgruppe. Det er dig, der går i tøjet – dag ud og dag ind. Du er den håndværker, der ved hvilke funktioner, du har behov for. Derfor har vi udviklet tøjet i MASCOT® CUSTOMIZED sammen med dine kollegaer, så vi er sikre på, at funktioner og detaljer passer til jeres hverdag.

  Lang holdbarhed og god bevægelsesfrihed er vigtigt for dig. Det har vi lært gennem de 40 år, vi har produceret dit arbejdstøj. MASCOT® CUSTOMIZED er udviklet ved hjælp af nye innovative produktionsmetoder og specialiseret viden. Det har sikret, at vi kan give dig arbejdstøj, hvor lang holdbarhed og uovertruffen bevægelsesfrihed er i centrum, men hvor et smart design og innovative funktioner også er en naturlig del af tøjet.

  Høj kvalitet og lang holdbarhed kan du være sikker på, da vi er Tested to Work. Tested to Work er din garanti for, at dit nye arbejdstøj er gennemtestet – både i laboratoriet og af dine kollegaer – inden det tages i brug, så du som altid får den bedste kvalitet.

  Hængelommer, som du kan placere, hvor du vil

  Hængelommer kan være et vigtigt redskab i en travl hverdag. De skal være nemme at tilføje dine bukser eller shorts, og så skal de faktisk også gerne være udviklet specifikt til dit job eller dine behov.

  Er du elektriker, maler eller inden for et andet fag, hvor du blot har behov for lommer med store rum, så har vi løsningen. I MASCOT® CUSTOMIZED finder du hængelommer, som er udviklet specifikt til dit fag eller dine behov.

  Click Pocket System – tilføj nemt dine hængelommer

  Placér lommerne, hvor du ønsker med vores nyudviklede Click Pocket System. Et simpelt klik-system gør, at du kan placere lommerne, hvor du har behov for dem, og du kan endda tilføje det antal, du har behov for i den givne arbejdssituation.