MASCOT® CROSSOVER

  MASCOT® CROSSOVER fuldender din arbejdstøjsløsningen med sit brede udvalg af kvalitetsprodukter. I serien finder du T-shirts, sweatshirts og poloshirts i forskellige kvaliteter; Basic, Premium og Premium Performance.

  I serien finder du produkter med enten modepræg eller ensfarvede i et stort udvalg af farver. I serien finder du også undertøj med mange egenskaber, fx svedtransporterende, antibakteriel, isolerende og hurtigttørrende. MASCOT® CROSSOVER er serien, der kan bruges af alle faggrupper, der ønsker at sammensætte den perfekte beklædningsløsning, som passer til virksomhedens identitet og profil.

  De forskellige vævningstyper

  I MASCOTs sortiment finder du produkter af forskellige vævningstyper.

  • Single Jersey er en ét-lags strikvare, som er let og åndbar.
  • Interlock er strik i et jævnt og blødt materiale, der er ideelt til påtryk. Denne type anvendes ofte til kropsnære produkter som f.eks. undertrøjer.
  • Kæmmet bomuld er en særligt behandlet højkvalitetsbomuld, der holder sig pæn uden at ’fnulre’.
  • Piqué-strik anvendes oftest i poloshirts, og giver produktet en attraktiv og eksklusiv overflade med et vaflet udseende. Produkter i piqué er yderst behagelige at have på, da de er lette, bløde og super åndbare.

  Visse produkter i MASCOT® CROSSOVER har ligeledes fået antipilling-behandling, som medvirker til, at tøjet holder sig pænt og præsentabelt.

  A World of Styles

  Du og dine kollegaer stiller vidt forskellige krav, når det gælder komfort, kvalitet og funktion i basisgarderoben. I MASCOT® CROSSOVER finder du produkter i forskellige materialer, i din favorit pasform og i op til 27 forskellige farver. Du finder blandt andet T-shirts i 100% bomuld, sweatshirts med eller uden hætte og produkter med ProWash®, der nemt klarer at blive industrivasket.

  Produkter af genanvendt polyester og økologisk bomuld

  I MASCOT® CROSSOVER finder du også T-shirts, poloshirts og sweatshirts i genanvendt polyester og af økologisk bomuld. Produkterne er produceret med omtanke for miljøet ved fornuftig brug og genbrug af ressourcer. Vælg mellem produkter i 100% økologisk bomuld eller produkter i 60% økologisk bomuld og 40% genanvendt polyester.

  Isolerende - Piktogram

  Funktionsundertøj

  Undertøj er dit basislag. Det skal fungere som et ekstra lag hud og være komfortabelt, blødt og fleksibelt. Alt MASCOTs funktionsundertøj er lavet af innovative materialer, der er designet til at arbejde for din krop ved at justere temperatur, transportere fugt og være isolerende. Det sikrer, at din krop er i sin komfortzone dagen lang, uanset hvor du bevæger dig hen eller i hvilket miljø, du arbejder.

  Undertøj