MASCOT® FRONTLINE

    MASCOT® FRONTLINE er for dig, som arbejder inden for service-, kontor-, teknik- og logistikfaget. Her får du arbejdstøj med og uden stræk med god plads til bevægelse, samtidig med at det er let, blødt og slidstærkt. Produkterne i MASCOT® FRONTLINE har et præsentabelt udseende med mange valgmuligheder blandt farver og modeller. Et udvalg af produkterne er fremstillet af ultimativt strækstof, som giver en helt unik bevægelsesfrihed. Kort sagt får du i MASCOT® FRONTLINE tøj med og uden strækstof, hvor du kan føle dig godt tilpas og se præsentabel ud igennem hele arbejdsdagen.

    Profilerende virksomhedsbeklædning

    MASCOTs corporate wear-produkter i MASCOT® FRONTLINE består af underdele i ultimativt strækstof. Disse corproate wear-produkter er oplagte til personer indenfor service eller kontor, der har brug for let formel beklædning, der er udviklet til at holde sig pænt og præsentabelt dagen lang. Bukserne og nederdelene er oplagte at kombinere med MASCOTs resterende sortiment, fx MASCOT® CROSSOVER, for at opnå et præsentabelt corporate wear look. På den måde kan du via tøjet skabe et profilerende virksomhedsimage på tværs af arbejdsfunktioner.

    Arbejdstøj med damepasform

    I MASCOT® FRONTLINE-serien finder du bukser og nederdele med en pasform specielt designet til kvinder. Du kan vælge mellem DIAMOND-pasformen og PEARL-pasformen, så du får den beklædningsløsning, der passer bedst til dig. Produkterne til kvinder i ULTIMATE STRETCH har lav vægt og høj slidstyrke, og kan bruges til et væld af forskellige arbejdsopgaver. Leder du efter produkter med flere funktioner, kan du i MASCOTs sortiment også finde bukser med eller uden stræk med knælommer, jakker og andre overdele i en pasform til kvinder.