MASCOT® LIGHT

  Arbejdstøj med en lav vægt til en virkelig god pris. Alligevel er der ikke gået på kompromis med hverken kvalitet eller komfort.

  MASCOT® LIGHT er den letteste komplette serie fra MASCOT med en gramvægt på kun 245 g/m2. Let arbejdstøj er en nødvendighed, når arbejdet foregår i varmere temperaturer som eksempelvis ved store maskiner i industrien.

  Gennemtestet pasform

  I serien finder du et godt udvalg af tofarvede produkter, eksempelvis arbejdsbukser, arbejdsjakke og en softshell-jakke. Produkterne kommer i to forskellige farvekombinationer med kobolt/marineblå eller mørk antracit/sort.

  Find din præcise størrelse

  Når du skal føle dig godt tilpas i dit arbejdstøj, er det helt afgørende at finde den størrelse, der passer dig perfekt. Derfor kommer serien i et bredt udvalg af størrelser, herunder bukser i tre forskellige benlængder som standard og med op til 14 forskellige livvidder pr. størrelse. Tøjet har en behagelig og gennemtestet pasform med god bevægelsesfrihed.

  Kvalitet for pengene

  Trods det, at prisen ligger i den lavere ende, er der ikke gået på kompromis med kvaliteten. Produkterne er lavet af et slidstærkt twill-materiale. Derudover er der indsat ekstra forstærkninger ved lommerne og andre udsatte steder. Produkterne er desuden syet med en forstærkende tredobbelt søm, hvor det er mest udsat for slid. Alt sammen for at opnå en ekstra høj kvalitet og slidstyrke, så du og dine medarbejdere ikke skal købe nyt arbejdstøj så ofte.

  MASCOT® LIGHT serien har detaljer særlig velegnet til arbejdet i Europas forskellige produktions- og industrivirksomheder. Fx er alle knapper og lynlåse skjulte, så de ikke ridser og skraber omgivelserne. Derudover er produkterne egnet til industrivask, og de bibeholder farve og form flot efter vask.

  Mix & match-muligheder

  Når du vælger MASCOT® LIGHT, vælger du samtidig af få stillet et næsten uendeligt sortiment af kombinationsmuligheder til rådighed. Serien er lavet, så du nemt kan supplere med øvrige serier, for at opnå fx sikkerhed, vandtætte vinterprodukter, ensfarvede produkter etc.

  Oplagte mix & match-muligheder:

  MASCOT® UNIQUE - logo

  Kombinér med produkter fra bestsellerserien, MASCOT® UNIQUE med 23 tofarvede produkter, i otte farvekombinationer, der matcher farverne i MASCOT® LIGHT. Her finder du blandt andet vandtætte vinterjakker og bukser i grovere stofkvaliteter.

  Læs mere

  MASCOT® INDUSTRY - logo

  Kombinér med en anden industrivaskevenlig serie, der har forskellige stofkvaliteter at vælge imellem. Find produkter i ren bomuld, i flot kanvasstruktur eller en klassisk twill-vævning.

  Læs mere

  MASCOT® SAFE LIGHT - logo

  MASCOT® LIGHT har en nær slægtning med sikkerhedsnormen EN ISO 20471, nemlig MASCOT® SAFE LIGHT. Her er samme design som i MASCOT® LIGHT og mange oplagte kombinationsmuligheder for at opnå klasse 1, 2 eller 3 inden for sikkerhedsbeklædning.

  Læs mere