MASCOT® SAFE LIGHT

  Smart hi-vis arbejdstøj med fokus på funktionalitet og komfort

  Produkterne i MASCOT® SAFE LIGHT er forud for produktionen gennemtestet i brancherne. Testpersonerne er brugere, der hver dag – ud over en høj sikkerhed – kræver en god pasform, smart design og brugbare funktioner. Og i MASCOT® SAFE LIGHT finder du ikke bare den højeste sikkerhed på markedet, men også fokus på funktionalitet, komfort og design. Arbejdstøjet har i tillæg en høj slidstyrke, der forlænger sikkerhedstøjets levetid.

  Serien er udstyret med reflekser af meget høj kvalitet, der tåler mange og hyppige vaske, og flere produkter er testet til 50 gange vask – langt flere end normen foreskriver. Produkterne har desuden en virkelig god evne til at bibeholde farven efter vask.

  Smarte farver

  Produkterne i MASCOT® SAFE LIGHT fås i seks flotte farvekombinationer, hvor alle hi-vis-farverne gul, orange og rød er at finde. Du finder nye farvekombinationer i serien, som eksempelvis fluorescerende orange kombineret med mosgrøn. De mørke kontrastfarver på produkterne er placeret nøjagtigt der, hvor produktet er mest udsat for slid og ikke mindst snavs – fx på maven og ved håndleddene. Det har en anden vigtig betydning, nemlig at den fluorescerende farve ikke så hurtigt bliver snavset og mister den fluorescerende evne, som er med til at holde dig sikker.

  Højeste sikkerhed på markedet

  Produkterne i MASCOT® SAFE LIGHT er alle godkendt efter den nyeste sikkerhedsnorm EN ISO 20471. Produkterne har forskellige sikkerhedsklasser, og har du eller dine medarbejdere brug for klasse 3-beklædning, kan I opnå det på flere måder. Enten kan I vælge seriens vinterjakke, der i sig selv er klasse 3. Eller også kan I vælge et sæt tøj, der er samcertificeret til klasse 3 hos certificeringsinstituttet. Hele MASCOTs sortiment af sikkerhedstøj med EN ISO 20471-certificering kan kombineres. Med et simpelt bogstavsystem, kan du nemt se, hvilke produkter du kan kombinere for fx at opnå certificeret klasse 3-beklædning.