MASCOT® SAFE SUPREME

  Hi-vis serie med høj sikkerhed, sublim komfort og et moderne design

  I MASCOT® SAFE SUPREME finder du hi-vis beklædning til alle, der kræver noget helt særligt af deres sikkerhedstøj. Her er høj sikkerhed, smart design, super bevægelsesfrihed og alle de funktioner, du har brug for. Serien er særligt henvendt til håndværkere og entreprenører, som skal bruge sikkerhedstøj, og som ikke vil gå på kompromis med hverken komfort, udseende eller funktioner. Serien rummer både arbejdstøj og vintertøj, i seks forskellige tofarvede farvekombinationer. Vælg mellem kombinationer i alle fluorescerende farver: rød, gul eller orange. Desuden er der utallige kombinationsmuligheder med øvrige serier – fx MASCOT® SAFE LIGHT og MASCOT® HARDWEAR.

  Højeste sikkerhed på markedet

  Produkterne i MASCOT® SAFE SUPREME lever op til den højeste sikkerhed på markedet, godkendt efter den nyeste sikkerhedsnorm EN ISO 20471. I serien får du tydelig og synlig beklædning i alle tre sikkerhedsklasser. Der er tilføjet ekstra reflekser i forhold til, hvad normen foreskriver, for at opnå en øget synlighed. Når du eller dine kolleger har brug for den højeste sikkerhedsklasse i EN ISO 20471, er der to muligheder. Vælg enten et produkt, der alene har klasse 3 eller vælg to produkter, der er certificeret sammen til klasse 3. MASCOT har fået godkendt et helt unikt og enkelt bogstavsystem, der gør de forskellige klasser nemme at overskue og kombinere til klasse 3-beklædning. Systemet er godkendt af instituttet og gør, at usikkerheder elimineres, så medarbejderne altid har den korrekte sikkerhedsklasse.

  Bredt udvalg af størrelser

  Alle medarbejdere uanset højde og drøjde passer den nye serie, da den kommer i tre forskellige benlængder som standard, og i op til 17 forskellige livvidder pr. benlængde. Ydermere kan hver af benlængderne nemt forlænges med tre cm. En rød syning på bagsiden af stoffet kan fjernes med kniv eller opsprætter, så bukserne får ekstra længde. Den korteste af benlængderne kan også forkortes med 3 cm, uden at EN ISO 20471-certificeringen mistes. Det giver bukser i benlængder fra 73 cm til 93 cm, så alle kan få bukser, der passer perfekt, og hvor knælommerne sidder, hvor de skal i forhold til brugerens højde.

  Ekstra stærk slidstyrke

  Til arbejdstøjet i serien har vi brugt en af MASCOTs mest slidstærke og gennemtestede stofkvaliteter, nr. 860. Det er konstrueret, så polyesteren primært er på ydersiden for at opnå en høj slidstyrke, og bomulden på indersiden for at opnå en god komfort. Ekstra CORDURA®-forstærkninger er syet ind i produktet ved lommer, knæ og håndled, hvor tøjet er mest udsat for slid. CORDURA® er syv gange stærkere end bomuld. Det hele gør sammen med syninger med tredobbelte sømme, at tøjet har ekstra slidstyrke, hvilket forlænger produktets levetid og tiden til at du skal købe nyt arbejdstøj næste gang.

  Fritidspræget og slankende design

  Gennemgående for serien er et visuelt slankende design med moderne og fritidspræget look. Det ses med mørke striber på ærmerne, slankende skrå refleksstriber på maven og smart genkendeligt designelement på lommerne.