Let industri og logistik

  MASCOT tilbyder et stort sortiment af arbejdstøj og -sko til brancher relateret til let industri og logistik. Du finder blandt andet arbejdstøj og -sko til chauffører, montører, lager- og produktionsmedarbejdere. Gennemgående for arbejdstøjet er enkle og smarte detaljer samt optimal beskyttelse. Særligt slidstyrke og funktionalitet er vigtige faktorer.

  LagerarbejderTruckførerChauffør

  Arbejdstøjet til let industri og logistik har færre lommer og detaljer end mange andre fagområder. Det skyldes blandt andet, at der ikke er så stort behov for at putte værktøj i lommerne, og yderligere at lommer og genstande risikerer at hænge fast i fx maskiner. Du finder desuden arbejdstøj i tynde stoftyper med en lav vægt. Det er en nødvendighed, når arbejdet foregår i varmere temperaturer fx ved store industrimaskiner eller på et lager.

  MASCOTs produkter målrettet produktionsvirksomheder har skjulte knapper og lynlåse, så de ikke ridser og skraber omgivelserne.

  Slidstærk arbejdsbeklædning

  Produkterne, der er udviklet til let industri og logistik er lavet af slidstærke materialer. Uanset, om du vælger arbejdsbukser i 100% strækstof, twillstof eller twillstof med strækstofzoner, så får du slidstærke produkter, som holder længe ved gentagen brug og vask. Et udvalg af produkterne inden for segmentet er også velegnet til industrivask.

  Arbejdssko

  Det er vigtigt, at dit fodtøj matcher din arbejdssituation. Derfor finder du også fodtøj målrettet let industri og logistik. Du finder både sandaler, sko, støvler, clogs samt PU-støvler/gummistøvler, hvor det primære fokus er sikkerhed og komfort. Vælg også efter yderligere egenskaber, fx fodtøj, der er vandafvisende, stødabsorberende, skridsikre og ESD-godkendte.