Arbejdstøj til chauffører

  Arbejder du som lastbilchauffør, varebilschauffør eller fragtmand? MASCOT har et bredt udvalg af arbejdstøj til fagfolk i transportbranchen. Arbejdstøjet til chauffører har fokus på optimal pasform og smart design kombineret med slidstærke materialer. Arbejdsbukser i ULTIMATE STRETCH giver dig en uovertruffen bevægelsesfrihed, der følger dig hele dagen – uanset hvor mange gange du stiger ind og ud af din lastbil i løbet af arbejdsdagen.

  Optimal bevægelsesfrihed

  Som chauffør arbejder du i mange forskellige arbejdsstillinger og særligt i siddende position, når du kører lastbil. Derfor er det vigtigt, at dit arbejdstøj ikke strammer eller kravler ned, når du sidder bag rattet. MASCOT stretch-arbejdsbukser sikrer dig den optimale bevægelsesfrihed, som du har brug for. Servicebuksen er en perfekt model designet til transportbranchen med gode lårlommer, hvor der er plads til nøgler, mobil og andet udstyr. Derudover er pasformen unik. Ergonomisk formede bukseben samt en formskåret linning sørger for, at bukserne følger og støtter alle kroppens bevægelser. Stretch-materialet er let, men slidstærkt, så det holder til hverdagens slid og slæb.

  Du finder også et væld af overdele at kombinere dine arbejdsbukser med. MASCOTs T-shirts, trøjer og jakker kommer i lette og lækre materialer, der sikrer dig komfort uanset hvor lang en køretur, du har foran dig. Iblandt udvalget af arbejdstøj til chauffører finder du både tykke og tynde stofkvaliteter, som du kan vælge mellem alt efter vind og vejr.

  Beklædning der matcher virksomhedens image

  Er det vigtigt, at dit arbejdstøj matcher virksomhedens brand og logofarver. Hos MASCOT finder du et stort udvalg af arbejdstøj til chauffører med fokus på at skabe et corporate look. Du finder mange ens- og tofarvede produkter i flere forskellige farver og kvaliteter, som du kan mixe og matche mellem.

  Sikker og synlig lastbilchauffør

  Ekstra synlighed er ikke altid et krav i transportbranchen, men hos MASCOT går vi op i din sikkerhed. Derfor finder du også hi-vis-chaufførbukser med cargolommer blandt vores sortiment af arbejdstøj til chauffører. Hi-vis-bukserne fås i ultimativt strækstof, som yder ultimativ komfort og øget synlighed. Du er dermed sikker på at blive set døgnet rundt. Ønsker du ikke hi-vis-arbejdsbukser, er det oplagt at få påsyet reflekser på buksebenene af dine almindelige arbejdsbukser. Fordi synlighed skaber tryghed og sikkerhed i din hverdag.