Tungt byggeri og anlæg

  Arbejder du inden for tungt byggeri og anlæg, er høj synlighed altafgørende. MASCOT har et stort sortiment af arbejdstøj, der er målrettet ansatte i bygge- og anlægsbranchen samt entreprenører og andre brancher, der relaterer sig til tungt byggeri og anlæg.

  EntreprenørVejarbejderMurer

  For dig, der arbejder på store byggepladser, udfører vejarbejde eller arbejder langs jernbanestrækninger, er høj synlighed og maksimal sikkerhed særdeles vigtigt. Hos MASCOT finder du et bredt udvalg af arbejdstøj med høj synlighed, så du kan føle dig tryg, mens du udfører dit arbejde. Sikkerhedstøjet er godkendt efter EN ISO 20471.

  MASCOT tilbyder tre forskellige fluorescerende standardfarver: hi-vis gul (farve nummer 17), hi-vis orange (farve nummer 14) og hi-vis rød (farve nummer 222), så du kan vælge den farve, der matcher dit arbejdsområde eller din branche inden for tungt byggeri og anlæg. De fleste produkter fås med mørke kontrastfarver i fx mørk marine, mørk antracit eller mosgrøn, som er placeret de steder, som oftest er udsat for smuds og slid. Desuden er en stor del af MASCOTs sikkerhedsprodukter behandlet med en smudsafvisende overfladebehandling. Det sikrer, at dit arbejdstøjs selvlysende områder ikke bliver så beskidte, hvilket er meget afgørende for din synlighed på lang sigt.

  Tre forskellige sikkerhedsklasser

  Kravene til synlighed varierer alt efter branche og arbejdsmiljø. Du finder derfor produkter i tre forskellige sikkerhedsklasser, hvor klasse 3 er klasse, der beskytter bedst. Det er arealet af reflekser og fluorescerende materiale, der afgør produktets klasse. Jo større areal, jo højere er produktets klasse. Klassesystemet er din guide til at finde det arbejdstøj, som passer til netop dit arbejde inden for tungt byggeri og anlæg.

  Sikkerhedsfodtøj

  Sikkerheden i fodtøjet er også ekstremt vigtig for ansatte i tungt byggeri og anlæg. MASCOT tilbyder et stort udvalg af sikkerhedssko med alle de rigtige sikkerhedsdetaljer til omgivelserne for ansatte i tungt byggeri og anlæg.