Arbejdstøj til entreprenører

    Som entreprenør kan dine arbejdsopgaver være meget forskelligartede alt efter, om dit entreprenørarbejde omfatter fx udgravnings-, dræn- eller byggearbejde. På en byggeplads vil sikkerhedstøj være et krav alle døgnets arbejdstimer. Derfor skal du vælge beklædning blandt MASCOTs sikkerhedstøj til entreprenører. Her finder du et væld af hi-vis-bukser, -overalls, -trøjer og -jakker med alle de rette funktioner og detaljer.

    Hi-vis-beklædning i ULTIMATE STRETCH

    Ønsker du ultimativ bevægelsesfrihed? I MASCOT® ACCELERATE SAFE-serien finder du hi-vis-beklædning i ULTIMATE STRETCH. Stoffet kan strækkes i alle retninger, hvilket gør arbejdstøjet særdeles behageligt at have på. Arbejdstøjet i denne serie har desuden skrå og asymmetriske detaljer, som giver et moderne og sporty look. Dette arbejdstøj til entreprenører er derfor oplagt til dig, som næst efter funktionalitet og sikkerhed også ønsker et smart udseende.

    Tøj til de kolde og varme måneder

    Selvom din arbejdsfunktion kræver sikkerhedstøj uanset årstid, vind og vejr, så er komforten vigtig. Sikkerhedstøj behøver ikke nødvendigvis at være stift og klodset. MASCOT sikkerhedstøj til entreprenører har en moderne pasform, der følger kroppens naturlige bevægelser. Det giver dig en god bevægelsesfrihed i dit arbejde. Om sommeren er et par hi-vis-shorts og en hi-vis T-shirt et oplagt valg, der både holder dig sikker og synlig. I de kolde måneder finder du både bukser, trøjer, sweatshirts og vinterjakker, som kan klare opgaven til din arbejdsfunktion.