Murertøj

  Arbejdet som murer stiller store krav til arbejdstøjets slidstyrke og pasform. Ofte skal arbejdstøjet desuden være hvidt. MASCOT tilbyder et stort sortiment af arbejdstøj, som egner sig perfekt til murerfaget.

  Smarte features

  MASCOTs murertøj er udstyret med smarte detaljer og funktioner, der kommer dig til gavn i dit arbejde. Der er fx praktiske lommer og stropper, så du har plads til både, blyant, spartel, mobil med mere. En del murere fortrækker overalls i stedet for bukser, og overalls har alle de samme funktioner. Overalls dækker ryggen under alt slags arbejde, hvor et sæt af bukser og trøje ellers godt kan glide fra hinanden i foroverbøjede stillinger. Overalls mindsker på den måde risikoen for at blive kold på ryggen. Blandt MASCOTs murertøj finder du også murerjakker, hvor lommer og lynlås er dækket af et ekstra stykke stof. Det forhindrer, at mørtel og smuds sætter sig i lynlås og lommer.

  CORDURA® logo

  Slidstærke produkter

  Murerfaget kræver slidstærke produkter, der modstår mørtelklatter, og som holder til flere timers arbejde på knæene. Derfor er CORDURA®-forstærkninger på fx knæene essentielt i MASCOTs udvalg af murertøj. CORDURA® er syv gange stærkere end bomuld, og MASCOT bruger det til forstærkning på de steder, hvor beklædningen hyppigt er i kontakt med hænder, værktøj eller gulv fx lommekanter og knæ.
  Når du vælger produkter med CORDURA®, sikrer du, at dine arbejdsbukser og jakker holder længere.

  I blandt MASCOTs sortiment af murertøj finder du også slidstærke arbejdsbukser i 100% strækstof.

  Fokus på knæbeskyttelse

  Som murer arbejder du ofte på knæene. Derfor er det vigtigt med knæbeskyttelse. Du finder både arbejdsbukser, overalls og knickers med plads til knæpuder i MASCOTs udvalg af murertøj.