Størrelsesguide

  Har du svært ved at finde din MASCOT-størrelse? Vores størrelsesguide hjælper dig på rette vej. Vi anbefaler dog altid, at du prøver tøjet eller fodtøjet på. På den måde er du sikker på, at produktet sidder, som det skal. Du må ikke på kompromis med størrelsen, da den er altafgørende for arbejdstøjets funktioner, komfort og din sikkerhed.

  I MASCOTs sortiment har mange produkter en pasform, der kan anvendes af både kvinder og mænd, men du finder også produkter specielt designet til kvinder.

  Hent størrelsesguide (PDF)

  Sådan måler du dig

  • Få en anden til at måle dig - så du har det optimale udgangspunkt for at vælge arbejdstøjet i den rette størrelse.
  • Foretag opmålingen tæt ind til kroppen.
  • Stram målebåndet til, når du måler livvidden.
  • Husk at måle din benlængde. De fleste bukser fås i tre forskellige benlængder.
  • Spørg din MASCOT-kontaktperson eller forhandler, hvis du er i tvivl, om du har valgt den rette størrelse eller pasform.

  Dame

  I MASCOTs sortiment finder du produkter udviklet specielt til kvinder i to forskellige pasformer: DIAMOND og PEARL. Nogle dameprodukter fås i begge pasformer, mens udvalgte kun fås i en DIAMOND-pasform. Mangler du et produkt i en PEARL-pasform, anbefaler vi, at du vælger pasformen, der kan anvendes af både kvinder og mænd.

  Følg disse to trin for at finde bukser/nederdel/shorts, der passer perfekt til dig:

  1) Find din pasform

  Din MASCOT-damepasform afhænger af kombinationen af livvidden (mål, hvor du er smallest) og hoftevidden (mål, hvor du er bredest).

  En tommelfingerregel er;

  • hvis der er mere end 20 centimeters forskel på livvidden og hoftemålet, så skal du vælge DIAMOND-pasformen.
  • hvis der er mindre end 20 centimeters forskel på livvidden og hoftemålet, skal du vælge PEARL-pasformen.

  2) Find din størrelse

  Du finder din størrelse ved at måle din hoftevidde rundt om hoftens bredeste punkt. Kig i størrelsesguiden under din pasform: Aflæs din størrelse i skemaet ud fra hoftevidden. Husk at måle din benlængde. Alle damebukser fra MASCOT findes i to benlængder: 76 cm og 82 cm.

  Hent størrelsesguide (PDF)

  Se videoen og bliv skarp på hvilken damepasform, du skal vælge

  Børn

  I MASCOTs sortiment finder du også produkter til børn. For at finde den rigtige størrelse skal du som udgangspunkt gå efter barnets højde.

  Fodtøj

  MASCOTs sortiment af fodtøj findes i størrelse 35-48. MASCOTs skostørrelser er gennemsnitlige i forhold til de gængse skostørrelser. Bruger du str. 42 til dagligt, er der stor sandsynlighed for, at str. 42 også er den rette størrelse i dit MASCOT-fodtøj. Vi anbefaler dog altid, at du prøver skoene på før et køb.