Størrelsesguide

At dit arbejdstøj har den rette størrelse og sidder rigtigt, er vigtigt i forhold til de funktioner og normer, arbejdstøjet skal udfylde. Hos MASCOT har vi fokus på ergonomien i dine arbejdsbukser og placeringen af lommer, værkstøjsstropper og reflekser på sikkerhedstøj. Hvis bukserne ikke passer, kan du risikere, at tøjet sidder forkert og knæpuderne ikke får den rette placering. Certificeret sikkerhedstøj kan også miste sin certificering, hvis længden på ærmer og bukseben ikke passer, da refleksernes synlighed kan minimeres.

Powered by mascot.dk

Hvordan finder man de korrekte størrelser

Hos MASCOT følger pasformen for produkterne den generelle udvikling og mode for tøj. Hvis man ønsker en traditionel og rummelig pasform med høj talje, anbefaler vi, at du går efter produkter fra MASCOT® ORIGINALS og MASCOT® IMAGE og sikkerhedsserierne MASCOT® SAFE ORIGINALS og MASCOT® SAFE IMAGE. Produkter fra MASCOT® FRONTLINE, MASCOT® UNIQUE og MASCOT® HARDWEAR og sikkerhedsserierne MASCOT® SAFE SUPREME og MASCOT® SAFE LIGHT har en smallere og mere moderne pasform.

Ved skift til MASCOT er det vigtigt, at tage dine mål første gang. MASCOT fører også halve størrelser, som sikrer, at du kan få en størrelse der passer helt perfekt. Du finder den rette størrelse ved at tage dine mål. Opmålingen skal foregå i kropsnært tøj tæt ind mod kroppen, da målene på den måde kommer tættest på din egen kropsstørrelse. For at sikre, at opmålingen bliver korrekt, skal du få en anden til at måle dig op. Dette er vigtigt, da du ikke selv kan stramme målebåndet nok, som er det, der sikrer, at størrelsen bliver korrekt. Når du har fundet den rigtige størrelse til dine MASCOT arbejdsbukser eller jakke, er det nemt at bestille nyt arbejdstøj næste gang. Hvis du ønsker overalls, bestiller du dem ud fra den størrelse, du fandt til dine arbejdsbukser.

MASCOT laver arbejdstøj til alle, så derfor passer vores arbejdstøj også til kvinder. Nogle kvinder er smallere om taljen end om hofterne, og du skal derfor måle hoftevidden for at opnå den bedste pasform. Til kvinder vil vi anbefale MASCOT® FRONTLINE, da denne buks er smallere og har ikke så mange lommer på benene.

Find det rette MASCOT arbejdstøj – Tips til din opmåling

  • Foretag opmålingen tæt ind til kroppen
  • Få en anden til at måle dig - så du har det optimale udgangspunkt for at vælge arbejdstøjet i den rette størrelse
  • Målebåndet skal strammes til, når livvidden skal måles
  • Benlængden er vigtig - især hvis dit arbejdstøj har knælommer og funktioner på benene
  • Beslut dig for hvilken pasform du ønsker, dit arbejdstøj skal have – MASCOTs arbejdstøj har forskellige pasforme, så du kan finde den der passer dig
  • Spørg din MASCOT kontaktperson eller forhandler, hvis du er i tvivl, om du har valgt den rette størrelse eller pasform

Vi hjælper hvis du er i tvivl

Når vi udvikler nyt arbejdstøj stiller vi krav til tøjets funktioner, og hvilke standarder det skal udfylde hos dig. Vi har styr på certificeringer og regulativer for det arbejdstøj, vi udvikler. Har du spørgsmål til din størrelse, pasform eller krav til arbejdstøj, så kontakt os og vi står klar til at hjælpe dig med at udvælge det helt rette MASCOT arbejdstøj.