Logotryk og broderi

  Overvejer I at få trykt eller broderet virksomhedens logo og/eller medarbejdernes navn på arbejdstøjet? Et synligt logo på tøjet kan gøre en stor forskel for virksomheden. Vigtigst af alt øges virksomhedens genkendelighed, når medarbejderne bærer arbejdstøj med logo, da de er repræsentanter for virksomheden og det arbejde, de udfører. Med et synligt logo eller virksomhedsnavn forbinder nuværende, men også potentielle kunder bedre din virksomhed med jeres faglighed og service. Logotryk og broderi er en værdifuld genkendelsesfaktor for en virksomhed til at gå fra ukendt til velrenommeret.

  Dit eget design - Firmalogo

  Vis arbejdspladsen frem med firmanavn og logo

  Hos MASCOT kan tryk og broderi være en integreret del af arbejdstøjsbestillingen. Uanset hvilken bestillingsløsning I vælger, er det enkelt at føje transfertryk eller broderi til jeres bestilling, da begge printtyper håndteres i samme flow som den automatiserede plukning fra højlageret.

  Transfertryk - MASCOT® WORKWEAR

  Transfertryk

  • God til små detaljer
  • God til glidende overgang i farver
  • God til vandtæt tøj

  Transfer giver et skarpt og detaljeret resultat med en god holdbarhed. Med denne form for logotryk kan du få alle de farver i dit logo, du ønsker, og det er tilmed muligt at få dem med glidende overgang. Det anbefales ikke at anvende transfer til strik- og fleeceprodukter. Til gengæld er denne type tryk meget velegnet til vandtæt arbejdsbeklædning.

  Broderi - MASCOT® WORKWEAR

  Broderi

  • Meget lang holdbarhed
  • Særligt vaske- og lysbestandig
  • God til strik- og fleeceprodukter

  Med broderi får du et flot og eksklusivt resultat, der holder længe. Da motivet består af tekstil, holder farven og formen selv efter hyppig vask og lyspåvirkning. Du kan få broderet dit logo i op til 12 forskellige farver, og der er 300 farver at vælge imellem. Broderi er særligt velegnet til strik- og fleeceprodukter, og anbefales ikke til vandtæt tøj, da broderinålene vil perforere den vandtætte membran.

  Placering og størrelse

  Produkterne fra MASCOT har ideelle placeringer til logo eller virksomhedsnavn. Området er defineret efter, hvor MASCOT kan placere logoet, for at det holder bedst muligt, og uden det ødelægger produktet. Billedet viser nogle typiske logoplaceringer på MASCOT® Dresden og MASCOT® Mannheim. Bemærk, at disse placeringer ikke er gældende for alle produkter. Til hver placering (per produkt) hører en maksimumstørrelse for logoet, som sikrer kvaliteten af dit logo og produktets holdbarhed.

  Arbejdsjakke & Arbejdsbukser - Placering og størrelse - MASCOT

  Typiske placeringer af logo og tekst på MASCOT-12002-149 softshell jakke og MASCOT-12679-442 buks. Bemærk venligst, at disse placeringer ikke er gældende for alle produkter.

  Løsninger til hvert produkt

  Det er muligt at få logotryk eller broderi på alt arbejdstøj fra MASCOT. På produkter af stretch anvendes eksempelvis en strækbar transfer, så logoet forbliver intakt, når produktet strækkes. På produkter, der ikke egner sig til tryk med transfer, kan der broderes. MASCOT tilbyder tryk med mange forskellige typer af transfers i forskellige prisklasser. En transfer af god kvalitet giver også et flot resultat, der holder længe.

  Broderi - FALCK

  Dit eget design

  Mulighederne er mange, når det kommer til designet af logoet, og derfor kan du nemt få dit eksisterende virksomhedslogo på arbejdsbeklædningen uden ændringer. Når logoet er oprettet digitalt hos en logoleverandør og godkendt af dig, kan det blive sat på tøjet. MASCOT anbefaler, at din egen MASCOT-forhandler opretter logoet hos sin logoleverandør og derefter sender det til MASCOT.

  Har du spørgsmål, eller mangler du inspiration til logotryk og broderi, så kontakt MASCOTs kundeservice eller din lokale MASCOT-forhandler.

  Fluorescerende arbejdstøj med logo

  Vær opmærksom på, at der ved påsætning af logo på fluorescerende sikkerhedstøj er særlige specifikationer for størrelsen af logoet, så produktet bibeholder en eventuel synlighedscertificering. Dette kan din MASCOT-forhandler rådgive dig meget mere om.