Tilbehør

    Hos MASCOT er det vigtigt at sikre en høj slidstyrke og ultimativ komfort fra top til tå, og inderst til yderst. Derfor er det ikke kun arbejdstøj og sikkerhedssko, som MASCOT kan tilbyde dig. Til at fuldende din garderobe finder du her et bredt udvalg af tilbehør til arbejdstøj, som hver især gør hverdagen mere komfortabel, nemmere og mere praktisk.

    I sortimentet finder du blandt andet et udvalg af bælter, huer, strømper og hængelommer. Produkterne er designet i neutrale farver og slidstærke materialer, som sørger for, at dit tilbehør holder lige så længe som dit arbejdstøj. Det forskellige tilbehør til arbejdstøj egner sig samtidig til forskellige formål og industrier, alt efter behov. Ved at klikke dig ind på det enkelte produkt, kan du finde en kort beskrivelse, samt hvilke forhold tilbehøret egner sig bedst til.

    Knæpuder, hængelommer, sokker, huer m.m. til arbejdstøj er en nødvendig gode

    Hos MASCOT kan du vælge blandt meget funktionelt tilbehør til arbejdstøj. Arbejder du med meget værktøj i bukselommerne, kan et bælte i livet hjælpe med at bære de mange ekstra kilo, som værktøjet vejer. Arbejder du ofte i knælende situationer, er knæpuder vigtige for at sikre din krop imod fysiske overbelastninger. Fryser du om ørene, har MASCOT en række huer og monterbare hætter i et bredt udvalg af farver og kvaliteter.
    Tilbehør til arbejdstøj kan være løsningen på mange af de udfordringer, du dagligt oplever på arbejdet, og bør derfor ikke undervurderes. Alle modeller inden for MASCOT-tilbehør varierer i stil, så du kan personliggøre dit udtryk akkurat, som du selv ønsker det.