Arbejds T-shirts

  Når de lune forårs- og sommermåneder står for døren, er arbejds-T-shirts fra MASCOT uundværlige. MASCOT fører et bredt udvalg af praktiske og slidstærke arbejds-T-shirts til alle brancher både til arbejde inde og ude.

  Hos MASCOT finder du arbejds-T-shirts i et væld af farver, designs og materialer. Du kan blandt andet vælge mellem T-shirts med rund hals eller V-hals, eller med korte og lange ærmer. Desuden finder du både ensfarvede og tofarvede T-shirts, samt T-shirts med modeaktuelle print. De mange forskellige designs giver dig mulighed for at vælge præcis den variant, der matcher dine behov og præferencer.

  Slidstærke og funktionelle T-shirts

  MASCOTs arbejds-T-shirts er produceret i kvalitetstestede materialer. Du finder blandt andet slidstærke T-shirts i en kraftig kvalitet med antipilling, hvor stoffet ikke fnulrer. I MASCOT® ADVANCED føres svedtransporterende og antibakterielle T-shirts, som giver dig en god kropstemperatur på en varm sommerdag som følge af materialets evne til at lede fugt væk fra kroppen. MASCOTs arbejds-T-shirts fås i forskellige pasformer – klassisk, moderne og slim, og du kan derfor nemt finde en model, der matcher dine ønsker.

  Hold dig sikker og synlig

  Har du et arbejde, som kræver ekstra høj synlighed, har MASCOT også en række arbejds-T-shirts i fluorescerende farver godkendt efter EN ISO 20471 standarden. Med de fluorescerende T-shirts kan du holde dig både synlig og sikker – også på en varm arbejdsdag.