Knæpuder

  Hos MASCOT ved vi, at det rette tilbehør og arbejdstøj i sidste ende kan betyde, at din arbejdsdag bliver mere sikker. Har du eksempelvis et arbejde, der belaster dine knæ ved meget knælende arbejde, er et par knæpuder af høj kvalitet en nødvendighed for dig.

  Vælg knæpuder der matcher produktets knælommedesign

  MASCOTs knæpuder er samcertificerede efter EN 14404 med specifikke typer af knælommer i MASCOT-produkter. Hvilken knæpude du skal vælge, afhænger af knælommedesignet på dit MASCOT-produkt, der enten er SHORT, LONG eller SHORT/LONG. På produkter med knælommedesign SHORT/LONG kan knælommen højdejusteres.

  MASCOTs knæpuder er defineret som SHORT eller LONG. På den måde kan du nemt finde ud af, hvilke knæpuder der matcher dit MASCOT-produkt.

  Ved at vælge den knæpude der passer til knælommedesignet i dit MASCOT-produkt, opnår du den højeste komfort. Hvis du vælger en anden knæpude, end MASCOT anbefaler, kan du opleve, at knæpuden vil dreje eller ikke beskytter korrekt, når du knæler ned.

  I sortimentet hos MASCOT finder du en række forskellige knæpuder, hvor komfort og slidstyrke er i fokus. Ønsker du en slidstærk variant, der samtidig giver luft til knæene, finder du i udvalget hos MASCOT knæpuder med luftkanaler for at øge åndbarheden. I sortimentet finder du også knæpuder, som er certificeret efter EN 14404. Certificeringen sikrer, at krav om højeste beskyttelse af knæ er overholdt.

  Det rette match er vigtigt

  Arbejder man meget på knæene, er det vigtigt at tage de helt rigtige forbehold, så man ikke skader sin krop. Et par funktionelle knæpuder giver øget sikkerhed til dine knæ. Det er selvfølgelig individuelt, hvad du foretrækker som beskyttelse. Derfor har vi designet vores knæpuder, så de passer til alle typer brancher. Samtidig findes produkterne i forskellige tykkelser og kvaliteter, alt efter hvad du finder mest behageligt.

  For at sikre at du får maksimalt udbytte af dine knæpuder, er det samtidig vigtigt, at du vælger den rette størrelse arbejdsbukser. Vælger du en for lang eller for kort model, risikerer du nemlig, at knælommerne, og dermed også knæpuderne, sidder forkert, og derfor ikke giver dig den korrekte beskyttelse.