Håndværkerbukser

    Som håndværker har du brug for slidstærke og funktionelle bukser, der kan klare enhver tænkelig udfordring på byggepladsen. Hos MASCOT finder du et stort udvalg af håndværkerbukser med knæ- og hængelommer, så du er sikker på at få præcis den farve og pasform, der passer til dig og din virksomhedsprofil.

    Vælg selv de funktioner, du foretrækker

    MASCOTs håndværkerbukser fås med et utal af funktioner, så du kan vælge præcis det, du har brug for. Dit valg af arbejdsbukser afhænger blandt andet af dit fag og individuelle behov. Har du brug for lettilgængelige lommer til værktøj og skruer, så vælg håndværkerbukser med hængelommer. Foretrækker du, at hængelommerne hurtigt og nemt kan afmonteres, eksempelvis når du skal ind og ud af bilen, så finder du hos MASCOT håndværkerbukser med nemt aftagelige hængelommer. Arbejder du i perioder knælende, så vælg bukser med knælommer for den bedst mulige beskyttelse af dine knæ. Udover knæ- og hængelommer får du med MASCOTs håndværkerbukser et væld af andre funktionelle lommer og detaljer, som tilsammen er med til at gøre din arbejdsdag mere effektiv.

    Innovative materialer

    Bevægelsesfrihed, høj komfort og gennemtestet slidstyrke er standard hos MASCOT, uanset hvilke håndværkerbukser du foretrækker. Slidstyrke er afgørende, hvis du vil undgå, at der går hul på knæ og lommer. MASCOT anvender blandt andet tekstilerne CORDURA® og Kevlar® til forstærkning på de områder, der er mest udsatte for slid. Ønsker du håndværkerbukser, der er fremstillet i en både slidstærk og behagelig stofkvalitet, så kig efter bukser i kraftigt twill eller kanvas. Er du til ultimativ bevægelsesfrihed, så vælg bukser i stretchstof eller med stretchpaneler, der også er ekstremt slidstærke. Til dig, der arbejder ude i alt slags vejr fører MASCOT også bukser i vandafvisende materialer.