Jeans

    MASCOT tilbyder et bredt udvalg af jeans til dig, der vil have smart og moderne arbejdstøj, samtidig med at du ikke ønsker at gå på kompromis med hverken funktionaliteten eller slidstyrken. I sortimentet finder du flere forskellige varianter, så du er garanteret at finde et par bukser, der matcher dine behov både til arbejde og fritid. Bukserne fås i forskellige klassiske og mørke denimfarver.

    Jeans fra MASCOT fås i forskellige typer og til mange forskellige arbejdsfunktioner. Du finder både de helt klassiske modeller i MASCOT® FRONTLINE samt jeans med alle håndværkerens yndlingsfunktioner i MASCOT® HARDWEAR, der alle har ekstra høj slidstyrke. Bukser i denim er et sikkert valg til dig i service-og teknikfag, der vil se præsentabel ud og samtidig har brug for slidstærke og komfortable bukser. Arbejder du eksempelvis inden for håndværk og byggeri, har MASCOT jeans med knælommer, så du kan beskytte dine knæ under arbejdet. Du finder også bukser med blandt andet lårlommer og hængelommer, så du altid har dit værktøj ved hånden. I udvalget af produkter er der også mulighed for at vælge et par bukser med tommestoklomme og magnetlukning, som giver dig let adgang til dit værktøj.

    MASCOT anvender stofkvaliteten CORDURA® til områder i bukserne, som er særligt udsatte for slid eksempelvis ved knæ- og hængelommer. CORDURA® giver dine jeans en lang holdbarhed og ekstra høj slidstyrke. Arbejdsbukserne i denim har en ergonomisk pasform, hvilket betyder at dit arbejdstøj sidder godt i alle arbejdssituationer/funktioner og giver dig stor bevægelsesfrihed, når du udfører dit arbejde.