Sikkerhedsfodtøj

    Sikkerhedsfodtøj er ikke bare fodtøj. Det er en nødvendighed for at sikre dig mod risici og potentielle uheld på arbejdspladsen. Samtidig skal dit fodtøj kunne klare presset i ekstreme miljøer og stadig være ultimativt komfortable. Hos MASCOT finder du et bredt sortiment af både sikkerhedssko, sikkerhedsstøvler og sikkerhedssandaler, der alle lever op til kravene.

    I udvalget finder du produkter med forskellige funktioner og detaljer. MASCOT tilbyder nemlig sko i flere serier, der egner sig til mange forskellige brancher. Alt fodtøj i sortimentet er yderligere certificeret efter EN ISO 20345, der er en certificering tilegnet sikkerhedsfodtøj. Den sikrer, at produkterne lever op til højeste krav om sikkerhed, inden for arbejdsfodtøj. Hos MASCOT fører vi sikkerhedsfodtøj i klasserne S3 og S1P, der begge har både sømværn og tåkappe.

    Innovative løsninger

    Hos MASCOT er det vigtigt at følge tendenserne og være med helt fremme, når det kommer til innovation. Derfor kan du for eksempel i sortimentet af sikkerhedsfodtøj finde produkter med BOA® Fit System. Her er de traditionelle snørebånd erstattet med en smart drejesnap, der kan betjenes med bare én hånd og derved ubesværet opnå optimal pasform. Er du mere til den traditionelle arbejdssko, finder du selvfølgelig mange alternativer med almindelige snørebånd.

    Alt sikkerhedsfodtøj fra MASCOT er udviklet af de nyeste og mest innovative materialer for at sikre dig den bedste arbejdsoplevelse. Bunden har forskellige funktioner, alt efter hvilket miljø du bevæger dig i. Her er produkter med både sømværn, olie- og benzinbeskyttelse og skridhæmmende egenskaber. Sortimentet er bredt, og du finder derfor nemt en sko, som tilpasser dine ønsker og behov.