Hi-vis shorts

    Sikkerhed er altafgørende, hvis du arbejder i områder med trafik eller maskiner. Hos MASCOT fører vi et af branchens største udvalg af fluorescerende sikkerhedstøj, som gør dig synlig i både dagslys og mørke – året rundt. I de varme perioder, hvor sikkerheden fortsat skal være i top, er MASCOTs hi-vis shorts de helt rette for dig. Når du arbejder udenfor på byggepladsen, kan du hos MASCOT nemt finde et par hi-vis shorts, der matcher dine præferencer.

    Overhold sikkerhedskravene

    Med refleksshorts fra MASCOT er du sikret at overholde de sikkerhedsklasser, som din arbejdsplads kræver. MASCOTs hi-vis shorts er alle godkendt efter den internationale standard EN ISO 20471 klasse 1. Hvis du ønsker at opnå en højere sikkerhedsklasse, så kombiner blot dine hi-vis shorts med en T-shirt eller jakke i fluorescerende materialer. Ved at anvende MASCOTs bogstavssystem kan du nemt gennemskue, hvordan du kan kombinere fluorescerende shorts med andre produkter for at opnå en højere sikkerhedsklasse.

    Pasform og komfort i højsædet

    I den fluorescerende MASCOT® SAFE-serie finder du hi-vis shorts i flere farver. Den selvlysende hi-vis-farve gør dig synlig i dagslys. Alle shorts er påsat reflekser, som sikrer, at du nemt ses via en lyskilde i mørkere omgivelser. For at garantere den bedste holdbarhed er shortsene fremstillet med slidstærke trenålssømme på både ben og i skridt. Har du brug for lommer til værktøj, mobil og briller, så fortvivl ej. På MASCOTS hi-vis shorts finder du alle de rigtige lommer og detaljer, fx en regulérbar hammerstrop, tommestoklomme og lommer med sikker lukning.