Sikkerhedssko

  Sikkerhedssko

  Hos MASCOT finder du et stort udvalg af sikkerhedssko, sikkerhedsstøvler og sikkerhedssandaler i alle størrelser. Se vores store udvalg af sikkerhedssko her.

  Stort udvalg af sikkerhedssko

  Hos MASCOT finder du sikkerhedssko med tåværn og sømværn, der opfylder alle krav til sikkerhed. Derudover har MASCOT et stort fokus på komfort, da det er vigtigt for os, at du får den mest komfortable oplevelse på dit arbejde uanset branche.

  Sikkerhedssko er et uundværligt værktøj, når du arbejder i miljøer, hvor der er risiko for at tabe tunge ting på dine fødder. Hos MASCOT finder du et stort udvalg af sikkerhedssko, der passer til forskellige brancher. Uanset om du er håndværker, arbejder i industrien eller på lager, har vi sikkerhedssko, der passer dine behov og krav.

  Sikkerhedssko med komfort og fleksibilitet

  Som håndværker arbejder du mange timer og bevæger dig ofte rundt på byggepladsen eller står på stiger. Blandt andet derfor er det vigtigt, at dine sikkerhedssko er lette og fleksible. Vi har hos MASCOT fokus på at udvikle og producere sikkerhedssko, der er så lette og fleksible, at de kan være med til at gøre din arbejdsdag mere komfortabel.

  Sikkerhedssko med sømværn og tåværn

  Udover at producere lette sikkerhedssko, arbejder vi hele tiden med at gøre materialerne så bløde og behagelige som muligt – uden at gå på kompromis med funktionaliteten. Derfor finder du også vores tekstilsømværn MASCOLEYER ® i mange er vores sikkerhedssko. Vores tekstilsømværn er blødt og fleksibelt, hvilket øger komforten, men det beskytter selvfølgelig stadig dine fødder mod søm og andre skarpe genstande. Sømværnet er svedabsorberende, hvilket øger indeklimaet og komforten i skoen. Derudover er sømværnet ikke kulde- og varmeledende, hvilket også komforten i skoen.

  Vandtætte sikkerhedssko

  Arbejder du steder, hvor der ofte er vådt eller hvor det regner, kan du med fordel vælge en sikkerhedssko med en S3-certificering, disse er nemlig vandafvisende. Derudover er sålerne skrisikre, så du står bedre fast på vanskelige, våde og glatte underlag. MASCOT sikkerhedssko med S3 certificering er altså ikke blot en sikkerhedssko, der beskytter dine fødder mod tunge genstande, der er også en sikkerhedssko, der passer på dig og dine fødder i våde omstændigheder.

  Sikkerhedssko med certificeringer

  MASCOT producerer sikkerhedssko i forskellige sikkerhedsstandarder, så du har mulighed for at vælge sikkerhedssko, der opfylder præcis de krav, du og din arbejdsplads har til sikkerhedssko. Ønsker du at læse mere om de forskellige certificeringer, kan du finde det fulde overblik over certificeringer her.