Striktrøjer

    Har du brug for en trøje, der kan holde dig varm en hel arbejdsdag? MASCOT fører et bredt udvalg af behagelige striktrøjer, der alle er fremstillet med fokus på ultimativ komfort og god kvalitet. Hvad enten du leder efter en tyk striktrøje til kolde dage eller en lettere strik til at bære over en skjorte, så finder du det hos MASCOT. Det brede sortiment giver dig mulighed for at vælge mellem mange farver, så du kan finde striktrøjen til netop din virksomhedsprofil.

    Striktrøje til alle brancher

    Til dig, der har din daglige gang på byggepladsen, tilbyder MASCOT et udvalg af moderne striktrøjer i uld, bomuld og polyester. De kraftige striktrøjer har alle funktionelle lommer med plads til telefon, kuglepenne og hvad du ellers har brug for at have lige ved hånden. Et udvalg af striktrøjerne fås også med lynlås med vindfang samt slidstærke forstærkninger for forlænget holdbarhed. MASCOT fører både striktrøjer med og uden fór alt efter, hvor varm en trøje du har brug for. Supplér med fordel striktrøjen med en jakke på de koldeste dage, så du er beskyttet mod vind og vejr.

    Mærk strikkens gode egenskaber

    For dig, der arbejder inden for logistik, transport og kontor, fører MASCOT også en række lette striktrøjer i merinould. De klassiske striktrøjer i merinould er uundværlige over en skjorte for et præsentabelt, professionelt look på koldere dage. Uld har både temperaturregulerende, svedabsorberende og smudsafvisende egenskaber, hvilket sikrer dig en sublim komfort hele arbejdsdagen igennem. I MASCOT® CROSSOVER-serien finder du et bredt udvalg af skjorter, T-shirts og poloer, som du kan mikse og matche med dine striktrøjer efter behov.