Hi-vis knickers

Produkter (2)
17549-860
MASCOT® SAFE SUPREME
  • Sammenlign
  • Tilføj favoritter
  • Quick View
  • Gå til produkt
NY
15549-860
MASCOT® SAFE SUPREME
  • Sammenlign
  • Tilføj favoritter
  • Quick View
  • Gå til produkt
NY

Sikkerhed er noget, du ikke bør gå på kompromis med. Arbejder du i højrisikozoner, er det altafgørende, at du er synlig for dine omgivelser. Hos MASCOT finder du et af markedets største udvalg af certificeret sikkerhedstøj. Er du på udkig efter hi-vis-knickers, så finder du her et varieret udvalg i forskellige fluorescerende farver.

Synlighed er sikkerhed

MASCOTs sikkerhedstøj er godkendt efter den internationale standard EN ISO 20471. Standarden opdeler sikkerhedstøjet i forskellige klasser alt efter, hvor stor en del af tøjet der er dækket af fluorescerende stof og reflekser. Kombinerer du dine hi-vis-knickers med en sweatshirt eller jakke i fluorescerende materialer, har du mulighed for at opnå den højeste sikkerhedsklasse. Vælger du hi-vis-knickers, kan du altså opnå den samme samlede sikkerhedsklasse som med lange bukser.

Udendørs arbejde - EN ISO 20471 Sikkerhedstøj - Fluorescerende orange

Alternativet til de varme dage

Hi-vis-knickers er et godt alternativ til lange hi-vis bukser, hvis du arbejder i høje temperaturer. Med knickers får du god ventilation til benene, men du bibeholder samtidig de gode knælommer og diverse lommer til opbevaring, som du kender fra dine lange sikkerhedsbukser. Buksebenene på MASCOTs hi-vis-knickers er ergonomisk formede, så du opnår den bedste komfort og bevægelsesfrihed.

Innovative materialer for ultimativ komfort

Hos MASCOT er alle hi-vis-knickers i sortimentet fremstillet i innovative stofkvaliteter, så du er sikret optimal slidstyrke og holdbarhed. Den smudsafvisende overflade med Teflom® holder dine knickers rene, så skidt og snavs fra en lang arbejdsdag ikke påvirker din synlighed. Alle lommer og detaljer er gennemtestede i vores laboratorier og på virkelighedens arbejdspladser, så du kan vælge præcis de funktioner, du har brug for i din arbejdsposition.