Mascot International

  Mascot International A/S har hovedsæde vest for Silkeborg, Danmark. Her er blandt andet administration, kundeservicecenter og færdigvarelager samlet. I resten af verden har vi en veludbygget salgsorganisation.

  Færdigvarelager

  MASCOT har et af Europas største færdigvarelagre med arbejdstøj. 5 millioner produkter – fordelt på 33 000+ varenumre - ligger klar til forsendelse. Vi har en meget høj leveringssikkerhed og dag-til-dag levering i Danmark og det nordlige Tyskland samt hurtig levering til resten af verden. MASCOTs færdigvarelager er et yderst effektivt apparat med varemodtagelse, kvalitetskontrol, pakning og forsendelse.

  Salgsbackup

  MASCOTs produkter sælges gennem forhandlere over hele verden. Den store salgsorganisation servicerer dagligt MASCOTs veludbyggede forhandlernetværk og kunder. MASCOT har egne, lokale salgsmedarbejdere i mange europæiske lande og back up til hele verden i vores internationale kundeservicecenter i Danmark og Vietnam. Med salgspersonale i marken og effektiv backup fra kundeservicecenteret sikrer vi de mest optimale muligheder for et trygt og effektivt samarbejde med forhandlere og virksomheder verden over. Kontakt os, hvis du har lyst til at få mere at vide om, hvad vi kan tilbyde din virksomhed. Se i øvrigt, hvor MASCOT har egne showrooms.

  Mascot International