OEKO-TEX® STANDARD 100

  Ved at vælge produkter fra MASCOT med OEKO-TEX® STANDARD 100 sikrer du, at dit arbejdstøj er undersøgt for indhold af sundhedsskadelige stoffer.

  OEKO-TEX®-mærket er din garanti for produkter undersøgt for indhold af sundhedsskadelige stoffer. OEKO-TEX® STANDARD 100 er en internationalt anerkendt certificeringsordning og verdens førende sundhedsmærkning for tekstiler. OEKO-TEX®-mærkningen betyder, at produkterne er testet og godkendt for indhold af sundhedsskadelige eller formodede sundhedsskadelige kemikalier og farvestoffer.

  OEKO-TEX® STANDARD 100 - logo

  OEKO-TEX® er en hjælp til forbrugerne, der sikrer mod sundhedsskadeligt indhold i tekstilvaren. OEKO-TEX® stiller strenge krav til produkter med denne mærkning – strengere krav end fastsat af lovgivningen. Mærkningen foregår efter forudgående test og godkendelse af produktet af en uvildig part, og inkluderer samtlige materialer der indgår i produktet. Således er det ikke alene tekstilmetervarer, men også påtrykte mærker samt tilbehør som bl.a. lynlåse og fyldningsmaterialer der bliver testet.

  MASCOT prioriterer, at sikre vores brugers sundhed. Det arbejde vi gør for din sundhed, dokumenterer vi med OEKO-TEX®-certifikatet, som bliver tildelt af et uafhængigt institut. Alle metervarer og tillægsmaterialer testes årligt, når certifikatet skal fornyes. Mærkningen ”TILTRO TIL TEKSTILER – Testet for sundhedsskadelige stoffer efter OEKO-TEX® STANDARD 100” er en garanti for sundhedscertificerede produkter. Gå altid efter OEKO-TEX®, når du køber tekstiler.

  Se det gældende OEKO-TEX®-certifikat

  Vask altid dit tøj, før du bruger det første gang, for at eventuelle overskydende farver bliver vasket ud.