Veste

  Veste

  En vest er virkelig praktisk og dejlig at have. Uanset om du er på udkig efter en vest til herrer eller en vest til damer, har MASCOT veste, der passer til dine behov. Det funktionelle ved en vest er, at den holder overkroppen varm, men stadig sørger for mere luft og ventilation end en jakke. En vest kan nemt bruges som jakke, hvis vejret tillader det, men kan også sagtens bæres som et lag under jakken. På den måde er en vest fra MASCOT et meget fleksibelt stykke beklædning.

  MASCOT Veste

  Hos MASCOT finder du et bredt udvalg af veste, der hver især har funktioner, som gør din arbejdsdag mere komfortabel. Veste fungerer blandt andet som et isolerende lag på kroppen. Samtidig med at du kan holde varmen ved kroppen på køligere arbejdsdage, beholder du den fulde bevægelsesfrihed til at bruge armene. MASCOT tilbyder en række veste med plads til både komfort og funktionalitet, ved hjælp af ekstra lommer, synlige reflekser og enkelte modeller, der er vandafvisende.

  Funktionelt arbejdstøj - Veste

  Veste fra MASCOT findes i flere forskellige størrelser, farver og materialer. Alt sammen for at tilpasse dine arbejdsrelaterede behov. Produkterne er kvalitetssikrede i MASCOTs eget testcenter og af slutbrugerne på ude på byggepladsen. Det sker for at sikre, at de opfylder vores kvalitetskrav om at lave slidstærkt og komfortabelt arbejdstøj. På nogle veste er der blandt andet brugt CORDURA® for at give ekstra slidstyrke, og på andre er der anvendt Kevlar® for at gøre produkterne yderligere stikmodstandsdygtige – især i bunden af lommer.

  Ydermere kan nogle af produkterne industrivaskes (EN ISO 15797), og de er alle Oeko-Tex®-certificerede, så du er sikret, at de ikke indeholder sundhedsskadelige stoffer.

  Veste med komfortabel pasform

  Værktøjsveste har typisk en ekstra polstring i skulderen, for at gøre arbejdsdagen mere behagelig ved at mindske presset på skuldrene, når lommerne er fyldt op med værktøj. Foruden almindelige lommer har MASCOT også denne type beklædning med hængelommer, der giver ekstra opbevaringsplads til værktøj.