Veste

Produkter ()

Hos MASCOT finder du et bredt udvalg af veste, der hver især har funktioner, som gør din arbejdsdag mere komfortabel. Denne type påklædning fungerer blandt andet som et isolerende lag på kroppen. Samtidig med at du kan holde varmen ved kroppen på køligere arbejdsdage, giver de dig også fuld bevægelsesfrihed til at bruge armene. MASCOT tilbyder en række veste med plads til både komfort og funktionalitet, ved hjælp af ekstra lommer, synlige reflekser og enkelte modeller, der er vandafvisende.

Funktionelt arbejdstøj

Veste fra MASCOT findes i flere forskellige størrelser, farver og materialer. Alt sammen for at tilpasse dine arbejdsrelaterede behov. Produkterne er kvalitetssikrede i MASCOTs eget testcenter og af slutbrugerne på Europas byggepladser. Det sker for at sikre, at de opfylder vores kvalitetskrav om at lave slidstærkt og komfortabelt arbejdstøj. På nogle veste er der blandt andet brugt CORDURA® for at give ekstra slidstyrke, og på andre er der anvendt Kevlar® for at gøre produkterne yderligere stikmodstandsdygtige – især i bunden af lommer.

MASCOT® HARDWEAR - Værktøjsvest & Arbejdstøj

Ydermere har nogle af produkterne industrivask-mærkning (EN ISO 15797), og de er alle Oeko-Tex®-mærkerede, så du er sikret, at de ikke indeholder sundhedsskadelige stoffer.

Komfortabel pasform

Værktøjsveste har typisk en ekstra polstring i skulderen, for at gøre arbejdsdagen mere behagelig ved at mindske presset på skuldrene, når lommerne er fyldt op med værktøj. Foruden almindelige lommer har MASCOT også denne type beklædning med hængelommer, der giver ekstra opbevaringsplads til værktøj.

15089-154
MASCOT® HARDWEAR
  • 010 - mørk marine 010 - mørk marine
  • 09 - sort 09 - sort
  • 18 - mørk antracit 18 - mørk antracit
08089-470
MASCOT® SAFE CLASSIC
  • 17 - hi-vis gul 17 - hi-vis gul
08089-860
MASCOT® SAFE CLASSIC
  • 14 - hi-vis orange 14 - hi-vis orange
06189-010
MASCOT® YOUNG
  • 1909 - mørk oliven/sort 1909 - mørk oliven/sort