T-shirts til kvinder

  MASCOT tilbyder et bredt udvalg af T-shirts til kvinder, hvor høj kvalitet og ultimativ komfort er i centrum. I blandt vores sortiment af T-shirts til kvinder finder du både produkter med rund hals og v-hals samt med korte og lange ærmer. MASCOTs T-shirts med damepasform kan bruges for sig selv til dine arbejdsbukser eller som en del af et lag-på-lag outfit.

  Forskellige materialer

  MASCOTs T-shirts til kvinder er udviklet i forskellige materialer alt efter dine behov. T-shirts til kvinder med ProWash® er egnet til at blive industrivasket ved op til 75 grader C og efterfølgende industrielt tørret.

  I sortimentet har vi også T-shirts til kvinder med COOLMAX® - et blødt, fugtafledende og hurtigttørrende materiale, som holder dig tør, selvom du sveder, når det bæres helt tæt til huden. Med en T-shirt i COOLMAX® som inderste lag føles din hud aldrig fugtig, og du undgår at din krop bliver afkølet. Du finder også T-shirts i 100% bomuld, der er bløde at have på, om som kan være et krav for dig, der arbejder nær gløder.

  Mix på kryds og tværs af serier

  MASCOTs T-shirts til kvinder findes i mange forskellige farver, som du kan mixe og matche på tværs af alle serier. Vores T-shirts med damepasform kan sættes sammen med både arbejdsbukser, shorts eller nederdele.