Arbejdsbukser til kvinder

  Hos MASCOT finder du et moderne udvalg af arbejdsbukser til kvinder. Kvindebukserne har en særlig feminin pasform, og har alle de bedste funktioner samt super komfort og design. Uanset branche og behov kan du hos MASCOT få lige præcis de arbejdsbukser til kvinder, som du leder efter.

  Vælg mellem to forskellige pasformer

  Ligesom vi fører arbejdsbukser i et væld af forskellige størrelser og benlængder, er MASCOTs arbejdsbukser til kvinder udviklet i forskellige pasformer. De to pasformer kalder vi ’DIAMOND’ og ’PEARL’. Hvilken pasform, der passer bedst til dig, afhænger af din kropsfacon og forskellen på din livvidde og hoftemål.

  DIAMOND fit

  DIAMOND-pasform:

  Er der mere end 20 cm forskel på din livvidde og hoftemål, så er kvindebukser med DIAMOND-pasform de rette for dig. Måler du eksempelvis 82 cm om livet og 107 cm om hoften, så vil vi anbefale en størrelse 38 DIAMOND. DIAMOND-pasformen er med andre ord til dig, der har en smal talje i forhold til hofte. Hos MASCOT finder du et bredt udvalg af arbejdsbukser til kvinder med DIAMOND-pasform.

  PEARL fit

  PEARL-pasform:

  PEARL-pasformen henvender sig omvendt til dig, hvis livvide og hoftemål har mindre end 20 cm forskel. Måler du eksempelvis 98 cm om livet og 107 cm om hoften, så anbefaler vi en størrelse 42 PEARL. PEARL-pasformen er kort sagt til dig, der har en bred talje i forhold til hofte. Leder du efter arbejdsbukser til kvinder med PEARL-pasform, så kig efter PEARL-symbolet.

  Vi anbefaler altid, at du prøver arbejdsbukserne på inden køb. Ovenstående beskrivelser er overordnede guidelines, og du kan derfor opleve, at du skal have en anden pasform eller størrelse end først antaget. MASCOTs arbejdsbukser til kvinder findes desuden i to forskellige benlængder: 76 cm og 82 cm.

  Komfort og bevægelsesfrihed – også til kvinder

  For de mange kvinder, der arbejder inden for håndværk, byggeri og industri, kan det være en udfordring at finde funktionelt arbejdstøj, der matcher kravene til både holdbarhed, slidstyrke og pasform. Hos MASCOT fører vi et bredt udvalg af arbejdstøj og sikkerhedstøj til kvinder, der opfylder alle disse krav. Særligt sortimentet af arbejdsbukser til kvinder er designet til at give kvinder den bedste komfort og bevægelsesfrihed hele arbejdsdagen igennem.

  Kompromisløs funktionalitet

  Selv om pasformen og designet på MASCOTs arbejdsbukser til kvinder er anderledes, betyder det ikke, at der er gået på kompromis med funktionaliteten. Med kvindebukserne får du både forlommer, baglommer, hængelommer og særlige lommer til tommestok og mobiltelefon, som du kender det fra MASCOTs resterende sortiment. Supplér desuden de moderne arbejdsbukser til kvinder med tilbehør som bælter, hammerholder eller knæpuder alt efter behov.