Hi-vis trøjer

    Har du et arbejde, hvor synlighed er afgørende for din sikkerhed, tilbyder MASCOT hi-vis trøjer i fluorescerende farver certificeret efter EN ISO 20471. MASCOTs hi-vis trøjer bruges ofte af håndværkere, der arbejder nær trafik eller på byggepladser, hvor det er vigtigt at være synlig for omgivelserne. MASCOTs hi-vis trøjer holder dig synlig både om dagen på grund af de fluorescerende farver og om natten via påsatte reflekseffekter.

    MASCOTs hi-vis trøjer fås i forskellige varianter. Du finder både hættetrøjer, poloshirts og sweatshirts. Flere af trøjerne fås både med og uden gennemgående lynlås. Arbejder du fx skiftevis i kolde og varme temperaturer, kan du med fordel vælge en trøje med gennemgående lynlås, så du hurtigt kan tage trøjen af og på. Hi-vis trøjerne har en række features, som du ikke vil undvære, når du arbejder. Du finder blandt andet hi-vis trøjer med praktiske lommer med lynlås til sikker opbevaring af fx værktøj eller mobiltelefon. Flere af lommerne har kraftige lynlås-hængere, så du nemt kan få fat i dit udstyr både med og uden handsker på. Trøjerne fås i tre forskellige hi-vis farver; rød, orange og gul – samt i tofarvede farvekombinationer.

    Hi-vis trøjerne fås både i en klassisk, rummelig pasform og en moderne, mere kropsnær pasform. MASCOT tilbyder hi-vis trøjer med forskellige pasforme, så du kan vælge en trøje, der passer perfekt til dig. For yderligere at give dig høj komfort tilbydes også hi-vis trøjer med ventilation under ærmerne, så din kropstemperatur bedre reguleres ved fysisk aktivt arbejde. Flere af trøjerne er produceret i en kombination af bomuld og polyester. Den bløde bomuld er placeret ind mod kroppen for at gøre trøjerne behagelige at have på. Polyesteren er placeret på ydersiden, da materialet er slidstærkt og dermed giver trøjerne en længere holdbarhed. Trøjerne fås med skrå eller vandrette samt lodrette reflekser, der gør dig synlig, uanset hvilken side du ses fra – selv på lang afstand. Desuden har mange af MASCOTs hi-vis trøjer elastiske reflekser for at give dig ekstra god bevægelsesfrihed.