Kedeldragter

    Arbejder du i en branche, hvor du er ekstra udsat for kulde eller smuds, er en funktionel kedeldragt det rigtige valg for dig. Her får du nemlig et stykke arbejdstøj, der beskytter dig fra top til tå. Kedeldragter samler under- og overdel i én funktionel løsning. Det sikrer, at du undgår, at tøjet skrider fra hinanden på lænden, når du arbejder eksempelvis foroverbøjet. Hos MASCOT finder du både kedeldragter til udendørs og indendørs brug, alt efter dit behov.

    Er det af sikkerhedsmæssige årsager vigtigt, at du er synlig i dit daglige arbejde, finder du også kedeldragter i fluorescerende materiale. I de Hi-vis produkter, som MASOT forhandler, finder du også tværgående reflekser, som gør dig yderligere sikker ved eksempelvis arbejde nær trafik eller på byggepladser.

    Hold dig varm og sikker

    Arbejder du ude om vinteren, kan du vælge en vinterkedeldragt. I sortimentet finder du produkter med pelsfór i kroppen, og termofór i arme og ben. Dette sikrer dig en øget isolerende beskyttelse, så du undgår at blive kold. Som en ekstra feature fås enkelte kedeldragter med hætte, som kan tages af og sættes på igen alt efter behov. For ekstra komfort, er der indsat strækstof i ryggen. Dette giver dig en bedre bevægelsesfrihed til arbejdet.

    For at sikre, at MASCOT har en kedeldragt til alle, varierer detaljer og funktioner. Nogle anvender også kedeldragter som overtræksbeklædning, når de udsættes for arbejde med megen støv eller smuds. Fælles for produkterne er en exceptionel høj kvalitet med en god slidstyrke, der er en god investering for dig.