Hi-vis kedeldragter

    En kedeldragt er et oplagt valg, hvis du foretrækker god bevægelsesfrihed. Hos MASCOT finder du et udvalg af hi-vis kedeldragter i forskellige fluorescerende farver, der på bedst mulig vis sikrer din synlighed på arbejdspladsen.

    Fuld sikkerhed fra top til tå

    Vælger du en fluorescerende kedeldragt, får du ultimativ beskyttelse i én samlet løsning. Med en kedeldragt slipper du for, at bukser og overdel skiller på midten, hvilket især er optimalt, hvis du arbejder i foroverbøjede stillinger. Hi-vis kedeldragter er ideelle for dig, der arbejder i nærheden af trafik eller på byggepladser, hvor synlighed er afgørende. Du kan med fordel også anvende hi-vis kedeldragter som overtræksbeklædning, hvis du har brug for hurtigt og nemt at trække i sikkerhedstøj, der opfylder alle krav til både sikkerhed og synlighed.

    Vær synlig i alt slags vejr

    Uanset om du har brug for at være synlig sommer eller vinter, så finder du hos MASCOT hi-vis kedeldragter, der matcher dine behov. En kedeldragt i twill er god hele året, da blandingen af polyester og bomuld gør kedeldragten både behagelig og slidstærk. Har du brug for mere beskyttelse mod vind og vejr, så fører MASCOT også et udvalg af vand- og vindtætte hi-vis kedeldragter med pelsfor, der kan holde dig varm i de kolde måneder. Disse hi-vis kedeldragter er fremstillet i MASCOTEX®, som er stof med åndbar laminat på bagsiden, som sikrer, at materialet er vandtæt. Er du på udkig efter en hi-vis kedeldragt, der opfylder de højeste krav til synlighed, så finder du i MASCOTs sortiment flere dragter, der er godkendt efter EN ISO 20471 kl. 3.