ULTIMATE STRETCH Arbejdstøj

  ULTIMATE STRETCH

  ULTIMATE STRETCH er et strækstof, som er elastisk i alle retninger. Det er så fleksibelt, at det nærmest ikke mærkes mod huden, hvilket bidrager til ultimativ funktionalitet, frihed og fleksibilitet hele arbejdsdagen igennem. Med beklædning i ULTIMATE STRETCH bliver du ikke tynget af tunge og tykke materialer, men får derimod let arbejdstøj med høj slidstyrke og god bevægelsesfrihed. Det er arbejdstøj, man ikke har lyst til at tage af igen.

  • Produkter i ULTIMATE STRETCH.
  • En særlig avanceret elastisk strækfiber. Stoffet vender tilbage til den oprindelige form, når det ikke er udsat for stræk.
  • En mulighed for ultimativ komfort og bevægelsesfrihed i arbejdet.

  Én gang stretch, altid stretch

  ULTIMATE STRETCH giver en helt anden følelse end et par arbejdsbukser i fast stof. Arbejdsbukser i ultimativt strækstof følger let kroppen i alle mulige – og umulige – bevægelser. Uanset om du arbejder på knæ, arbejder i en uvant stilling eller udfører stående arbejde på en stige, så er der intet, der strammer eller generer. Buksernes bløde inderside gør desuden, at du nærmest ikke mærker, du har dem på. Når du først har prøvet komforten i ULTIMATE STRETCH-arbejdstøj, så er der ingen vej tilbage.


  Bevægelsesfriheden begrænses ikke med et par arbejdsbukser i ultimativt strækstof. Lommerne er integreret i designet, hvilket gør, at der er taget højde for god pasform og bevægelsesfrihed, selv når lommerne er fyldt op.

  Arbejdsbukser der holder

  Er ULTIMATE STRETCH slidstærkt nok til håndværksbranchen? MASCOTs strækstofkvalitet 311 er en af de mest slidstærke kvaliteter i sortimentet. Du behøver derfor ikke at gå på kompromis med slidstyrken, når du køber ULTIMATE STRETCH-produkter. Stoffet er testet i laboratorie for at sikre høj farveægthed, rivstyrke og slidstyrke. Samtidig er det færdigsyede produkt testet blandt nogle af dine kollegaer i marken for at optimere fx funktioner, detaljer og pasform.

  Arbejdstøj - Mand - ULTIMATE STRETCH

  Ideelt til udendørs arbejde

  Størstedelen af produkterne i ULTIMATE STRETCH er oplagte til udendørs brug, da de har en vandafvisende finish. Du behøver derfor ikke trække i regntøjet i bygevejr, da du både finder arbejdsbukser og -jakker, der er vandafvisende. Produkterne fås i mange forskellige farver, så du kan vælge netop din yndlingsfarve.