Viden

  Alle produkter i vores sortiment er udviklet ud fra en vision om at give dig branchens bedste, mest holdbare og mest sikre arbejdsbeklædning. Vi er en af Europas største producenter af arbejdstøj og sikkerhedssko, og vi står altid klar til at dele ud af vores råd og vejledning. Vi gør, hvad vi kan for at guide håndværkere, entreprenører, industri- og produktionsansatte og mange andre fagprofessionelle til at vælge lige netop det arbejdstøj, der passer til deres fag.

  MASCOT fører et stort sortiment af arbejdstøj og sikkerhedssko henvendt til forskellige brancher og arbejdssituationer. Her på siden kan du blandt andet læse mere om vores serier, certificeringer, tekstilbrands og materialer. Du kan også blive klogere på, hvordan vi tester produkterne både før, under og efter produktion.

  MASCOT® WORKWEAR

  En serie til enhver branche

  Leder du efter certificeret sikkerhedstøj i fluorescerende farver? Har du brug for fleksible sikkerhedssko, som forbliver behagelige hele arbejdsdagen igennem? Eller er du måske på udkig efter arbejdstøj særligt velegnet til industrivask? Hos MASCOT fører vi et stort udvalg af arbejdstøj, sikkerhedsbeklædning og -fodtøj, så du kan finde lige præcis det udstyr, der passer til dig og din branche. Læs mere om de enkelte serier i undermenuen.

  Læs mere

  Certificeringer - logo

  Certificeret sikkert

  Vi siger, at vores arbejdstøj er fremstillet af de bedste, gennemtestede materialer. Men hvordan kan du være sikker på, at tøjet kan klare de miljøer, som du arbejder i? Alle produkter i MASCOTs sortiment er certificeret efter forskellige internationale standarder. I undermenuen kan du læse mere om, hvad det vil sige, at arbejdstøj er certificeret til at klare kulde, nedbør, varme, UV-stråler, kemikalier eller elektrisk spænding. Bliv klogere, og find netop det arbejdstøj eller sikkerhedsfodtøj, der passer til dine behov.

  Læs mere

  Teknologier mix - Arbejdstøj & Fodtøj

  Branchens bedste tekstilbrands

  Årstiden, temperaturen, aktivitetsniveauet og arbejdsopgaverne har alt sammen indflydelse på, hvilke materialer dit arbejdstøj bør fremstilles i. Hos MASCOT udvikler vi selv innovative materialer, der opfylder forskellige krav til isoleringsevne, vægt, funktion og bevægelsesfrihed. Vi samarbejder også med udvalgte, kvalitetsbevidste tekstilbrands inden for branchen, eksempelvis CORDURA®, Kevlar®, TENCEL® og Boa®. Læs mere om de forskellige tekstilbrands i undermenuen.

  Læs mere

  Fabrics - Kontrol af metervarer

  De rette materialer til alle miljøer

  Hos MASCOT anvender vi et væld af forskellige materialer og stofkvaliteter. Hver og én af vores tekstiler er udvalgt til at give vores produkter de helt rette egenskaber. Et materiale, som vi er særligt stolte af, er vores stofkvalitet 311. Denne stofkvalitet har fire-vejs stretch. Stoffet er ekstremt elastisk, let og behageligt. Kvalitet 311 bruges i vores MASCOT ® ADVANCED-serie. Læs mere om vores mest brugte materialer i undermenuen.

  Læs mere

  TESTED TO WORK - logo

  Testet før, under og efter produktionen

  Tested to work-tankegangen er et led i hele produktionen og væremåden hos MASCOT. Alle produkter gennemtestes både før, under og efter produktionen. Alt lige fra stofkvaliteter til syning og færdige produkter testes både i laboratorier og på verdens arbejdspladser, så vi er sikre på, at produkterne lever op til både vores og dine kvalitetskrav. Læs mere om vores testcenter i undermenuen.