EN 343

  Arbejdsbeklædning fra MASCOT som er certificeret efter EN 343 beskytter mod regn, samtidig med at det lader huden ånde og leder fugt væk fra kroppen.

  EN 343 er en europæisk standard for beskyttelsesbeklædning. Der findes to versioner af certificeringen blandt produkterne i MASCOTs sortiment. Begge versioner tester arbejdsbeklædningen for dets evne til at modstå et stort vandsøjletryk samt dets åndbarhed.

  EN 343 - X|X|X

  EN 343:2019

  Når man arbejder ude i alt slags vejr, er det vigtigt at være klædt rigtigt på. EN 343:2019 har tre værdier, der angiver hvor god en beskyttelse, brugeren får ved at bruge produktet. Den øverste værdi angiver vandtætheden, mens det midterste angiver åndbarheden i det samlede produkt. Begge værdier vurderes på en skala fra 1-4, hvor 4 er den højeste værdi. I den nederste værdi kan der enten stå R eller X. R angiver, at produktet er testet under påvirkning af regn fra oven. Denne test er valgfri for certificeringen. Såfremt testen ikke er foretaget, vil værdien være angivet med et X.

  EN 343

  EN 343

  I denne version er der angivet to værdier, som man skal forholde sig til. Den øverste værdi angiver det samlede produkts vandtæthed, imens den nederste værdi angiver åndbarheden. Begge værdier angives i en skala fra 1-3, hvor 3 er den højeste værdi.

  Produkter med EN 343-certificeringen er ligeledes testet for blandt andet rivstyrke og strækbarhed, hvor produktets forskellige lag testes for deres evne til at bibeholde pasformen efter gentagen brug.

  Arbejdstøj med EN 343-certificeringen er testet til at modstå de udfordringer, det vil møde under arbejde i al slags vejr.

  Vælg altid arbejdsbeklædning, der passer til din funktion og arbejdsopgaver. MASCOT har mange produkter med EN 343-certificeringen, så du ud over beskyttelse kan vælge efter de funktioner, som passer til dine behov. For at forlænge arbejdstøjets levetid anbefales det, at tøjet, når det ikke bruges, opbevares på et tørt sted med god udluftning. MASCOT anbefaler, at du tjekker din arbejdsbeklædning for slid regelmæssigt for at opnå den bedste beskyttelse.