Arbejdsbukser

  Arbejdsbukser

  MASCOT har et bredt udvalg af arbejdsbukser i høj kvalitet. Uanset branche arbejder du sikkert og med høj komfort i slidstærke arbejdsbukser fra MASCOT. Du finder både arbejdsbukser til mænd, arbejdsbukser til kvinder og arbejdsbukser til børn. Se hele vores udvalg her.

  Arbejdsbukser til alle brancher

  MASCOT har fokus på at udvikle og producere arbejdsbukser, der passer til alle brancher. På den måde finder du hos MASCOT et stort udvalg af arbejdsbukser til mænd og arbejdsbukser til kvinder i alle brancher. Hvis du er på udkig efter arbejdsbukser til børn, har MASCOT også arbejdsbukser til børn i højeste kvalitet.

  ULTIMATE STRETCH giver unik bevægelsesfrihed

  Et stort udvalg af MASCOT arbejdsbukser er lavet i et ultimativt strækstof, der sørger for fri bevægelighed til dine arbejdsopgaver. Arbejdsbukserne er lette og fleksible, hvilket giver dig følelsen af bukser, du ikke har lyst til at tage af. Det ultimative strækstof består af en avanceret elastisk strækfiber, som får stoffet til at vende tilbage til dens oprindelige form, når du ikke strækker det. Arbejdsbukser i ULTIMATE STRETCH fås desuden med alle de lommer og detaljer, som du er vant til i andre typer arbejdsbukser. Hvis du arbejder i positioner, hvor du skal ned i knæ, eller hvor du skal løfte benene meget, er ULTIMATE STRETCH et perfekt valg.

  Arbejdsbukser du ikke har lyst til at tage af

  »Bukser, du ikke har lyst til at tage af«. Det er reaktionen fra mange af de håndværkere, der prøver bukserne. Stretch-stoffet giver unik bevægelsesfrihed og komfort, uden noget strammer eller generer. Og med blødt stof på indersiden og vandafvisende stof på ydersiden er du sikret behagelige og praktiske bukser til en krævende arbejdsdag. Du finder både MASCOT arbejdsbukser, arbejdsshorts og knickers i ULTIMATE STRETCH. Derudover finder du en række matchende overdele i samme elastiske materiale.

  Hvordan vælger man de rigtige arbejdsbukser?

  Når man skal vælge arbejdsbukser, er der mange ting at tage højde for. For det første er det meget vigtigt, at du vælger den korrekte størrelse og benlængde. Hos MASCOT finder du op til 21 forskellige livvidder (størrelser) og 3 forskellige benlængder. Ydermere kan udvalgte arbejdsbukser forlænges yderligere i benene. Den rigtige benlængde/skridtlængde har stor indflydelse på, at dine knælommer sidder helt rigtigt.

  Slidstyrke er også essentielt, så der ikke går hul på knæ og lommer efter kort tids brug. Derfor har MASCOT allieret sig med stofbrands som CORDURA® og Kevlar®, der er verdenskendte for henholdsvis slidstyrke og stikmodstandsdygtighed. Med forstærkning på udsatte steder vil dine arbejdsbukser klare det hårde slid – uge efter uge.

  Uendeligt mange features

  MASCOT arbejdsbukser har et utal af features og detaljer, som gør arbejdsdagen effektiv og mere behagelig. Slidstyrke og en pasform med god bevægelsesfrihed får du som standard hos MASCOT. Derudover kan du vælge mellem mange forskellige detaljer og funktioner på dine arbejdsbukser i MASCOTs store udvalg. Ønsker du at tilføje ekstra lommer til MASCOT arbejdsbukser fra vores MASCOT CUSTOMIZED serie, kan du med vores CLICK POCKET SYSTEM nemt tilføje netop de lommer, som du har brug for.

  MASCOT har også et bredt udvalg af tilbehør som knæpuder, bælter og hængelommer, som giver yderligere funktionsmuligheder til dine MASCOT arbejdsbukser. Se vores tilbehør her.