Vintertøj

    Når vejret bliver koldere og vådere, har du brug for godt vintertøj, der kan beskytte dig. Her kan MASCOT hjælpe dig. Vi har et stort udvalg af vind- og vejrbeskyttende vintertøj i form af vinterjakker, vinterveste, vinterkedeldragter, vinteroveralls og vinterbukser. Alle produkterne har en høj slidstyrke og er gjort funktionelle med mange forskellige lommer, heriblandt til værktøj. Komforten er også vægtet meget højt, hvor der på flere af produkterne er indsat strækmateriale, der sikrer bevægelsesfriheden.

    For at du kan holde varmen, er MASCOTs vintertøj foret med de bedst isolerende materialer. Du kan fx finde produkter med fór af CLIMASCOT®, der er et meget isolerende og åndbart letvægtsmateriale. Foret gør, at produkterne føles lette at have på, og det sikrer, at du kan komme af med overskydende varme, så du ikke bliver våd og dernæst kold. Mange af vinterjakkerne og vintervestene har desuden en forlænget ryg, så du kan holde lænden varm – også når du bøjer dig ned eller frem.

    En stor del af vores vintertøj er åndbart, vind- og vandtæt, så du kan holde nedbøren fuldstændigt ude og på samme tid komme af med overskydende varme. MASCOTs materiale, MASCOTEX®, er certificeret vandtæt, åndbart, og bruges på mange af vinterprodukter. Skal dit vintertøj bare kunne klare en let byge, har vi også produkter, der er vandafvisende, men med den samme, vigtige åndbarhed. Vores vintertøj har fået tilføjet yderligere funktioner for at sikre ekstra beskyttelse mod vind og nedbør. For eksempel har mange af buksebenene på vinterprodukterne en lang lynlås med vindfang, der slutter godt til ned over støvler og derved holder kulden ude.