Sponsorater

  MASCOT har sponsorater inden for forskellige områder. Fælles for sponsoraterne er, at de dækker over områder, som MASCOTs kunder og samarbejdspartnere engagerer sig i eller har en særlig interesse for.

  De sponsorater MASCOT indgår i er valgt for blandt andet at give MASCOT-brandet eksponering samt støtte sport, som kan give vores kunder og samarbejdspartnere gode oplevelser. Nogle sponsorater er også udvalgt, da de vil udfordre, teste og udsætte tøjet for lidt af hvert under nogle helt unikke forhold.

  F1 kombi-logo

  Aftalen med KICK Sauber F1® Team viser, hvad vi kan tilbyde vores mange større slutbrugere: professionel opmåling, et bredt sortiment at vælge ud fra, logo/broderi in-house samt adgang til vores nemme online logistik- og bestillingssystem MASCOT® SmartStore.

  KICK Sauber F1® Team

  GMB Motorsport Racerbil

  MASCOT er hovedsponsor for GMB Motorsport, som med passion og dedikation har en klar målsætning om, at gøre en forskel indenfor dansk motorsport. Medarbejderne i teamet er iført arbejdstøj i ULTIMATE STRETCH, som sikrer dem optimale arbejdsbetinger, når de skal performe.

  GMB Motorsport

  High Class Racing er et dansk racerteam, der blev grundlagt tilbage i begyndelsen af 1990’erne. Med på holdet er i år blandt andet den danske racerkører Anders Fjordbach. MASCOT fortsætter sit sponsorat i 2022 og to år frem. Teamet kører i LMP2-klassen i IMSA (The International Motor Sports Association).

  High Class Racing

  Zenvo Bil - Hvid

  MASCOT samarbejder med den danske hyperbil-producent, Zenvo Automotive. Zenvo Automotive ønsker at arbejde tæt sammen med markedsledere fra andre felter. Derfor er teknikerne hos den eksklusive bilproducent iført arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj fra MASCOT.

  Zenvo Automotive

  Monza Eni Circuit - Racerbil

  MASCOT leverer arbejdstøjet til medarbejderne på Autodromo Nazionale Monza. Det legendariske motorsportsanlæg har derfor et tydeligt dansk islæt, da medarbejderne er den første kontakt til kunder og offentligheden, når de kommer til Monza Circuit.

  Autodromo Nazionale Monza

  Racerbil Dakar 2022

  Gennem MASCOTs samarbejdspartnere testes arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj under ekstreme forhold. I mere end et årti har MASCOT været sponsor for det hollandske Team Coronel, der kører Dakar. Offroad-rallyet bliver afholdt i et hårdt terræn, hvor fighter-vilje og udholdenhed er en nødvendighed.

  Dakar Rally

  Dutch Grand Prix-race car_2021

  MASCOT er stolt Official Event Supplier til Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix. MASCOT udstyrer det officielle organisationsteam og eventværterne med talrige produkter bl.a. fra MASCOT® ACCELERATE-serien – produkter, der vil give et ensartet og professionelt look, der matcher det unikke event.

  Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix

  MASCOT er engageret i fodbold - MASCOT&reg; WORKWEAR&nbsp;<br />
Randers FC&nbsp;FodboldBannerFodbold

  MASCOT engagerer sig i fodbold i hele Europa. Det sker med både hoved- og delsponsorater, hvor MASCOT får eksponering på stadion, trøjer og LED-bannere, men hvor også det professionelle samarbejde med klubberne og deres partnernetværk er vigtige elementer.

  Fodbold

  Miljø - Patagonia

  MASCOT har gennem en lang årrække sendt arbejdstøj på arbejde under ekstreme forhold rundt om i verden for at få tøjet gennemtestet i selv ekstreme situationer.

  Patagonia

  MASCOT sponsorerer arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj til mange forskellige projekter, organisationer, brancher og virksomheder. Et lokalt engagement har siden MASCOTs grundlæggelse i 1982 spillet en afgørende rolle – også i forhold til at få opbygget et brand med et bredt fokus. Du finder derfor sponsoreret arbejdstøj fra MASCOT i store racerløb såvel som i lokale foreninger rundt omkring i hele Europa.