Sponsorater

MASCOT har sponsorater inden for forskellige områder. Fælles for sponsoraterne er, at de dækker over områder, som MASCOTs kunder og samarbejdspartnere engagerer sig i eller har en særlig interesse for.

De sponsorater MASCOT indgår i er valgt for blandt andet at give MASCOT-brandet eksponering samt støtte sport, som kan give vores kunder og samarbejdspartnere gode oplevelser. Nogle sponsorater er også udvalgt, da de vil udfordre, teste og udsætte tøjet for lidt af hvert under nogle helt unikke forhold.

Christian Lundgaard & Racerbil - MASCOT® WORKWEAR

Jagten på at blive den bedste inden for sit felt er også overskriften for MASCOTs hovedsponsorat af det danske motorsportstalent, Christian Lundgaard. Formel 2-køreren har ambitioner om i et sæde i motorsportens kongeklasse, Formel 1.

Christian Lundgaard – dansk motorsportstalent

Motor car and Mechanics_High Class Racing_MASCOT WORKWEAR_2021

Jan Magnussen, Kevin Magnussen og Anders Fjordbach går efter trofæet i Le Mans 2021 (LMP2-klassen). MASCOT er med på holdet og sponsorerer far og søn i jagten på en fælles drøm.

Jan og Kevin Magnussen

Team Rosberg Racerbil - MASCOT® WORKWEAR

Med kvalitet, komfort og sikkerhed i fokus ruster MASCOT Team Rosberg til at kunne levere toppræstationer på racerbanen. Som Team Rosbergs officielle arbejdstøjsleverandør under DTM leverer MASCOT arbejdstøj til teamet på banen og i værkstedet.

Team Rosberg

Zenvo Bil - Hvid

MASCOT samarbejder med den danske hyperbil-producent, Zenvo Automotive. Zenvo Automotive ønsker at arbejde tæt sammen med markedsledere fra andre felter. Derfor er teknikerne hos den eksklusive bilproducent iført arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj fra MASCOT.

Zenvo Automotive

Monza Eni Circuit - Racerbil

MASCOT leverer arbejdstøjet til medarbejderne på Autodromo Nazionale Monza. Det legendariske motorsportsanlæg har derfor et tydeligt dansk islæt, da medarbejderne er den første kontakt til kunder og offentligheden, når de kommer til Monza Circuit.

Autodromo Nazionale Monza

Racerbil Dakar 2022

Gennem MASCOTs samarbejdspartnere testes arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj under ekstreme forhold. I mere end et årti har MASCOT været sponsor for det hollandske Team Coronel, der kører Dakar. Offroad-rallyet bliver afholdt i et hårdt terræn, hvor fighter-vilje og udholdenhed er en nødvendighed.

Dakar Rally

Dutch Grand Prix-race car_2021

MASCOT er stolt Official Event Supplier til Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix. MASCOT udstyrer det officielle organisationsteam og eventværterne med talrige produkter bl.a. fra MASCOT® ACCELERATE-serien – produkter, der vil give et ensartet og professionelt look, der matcher det unikke event.

Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix

MASCOT er engageret i fodbold - MASCOT® WORKWEAR <br />
Randers FC FodboldBannerFodbold

MASCOT engagerer sig i fodbold i hele Europa. Det sker med både hoved- og delsponsorater, hvor MASCOT får eksponering på stadion, trøjer og LED-bannere, men hvor også det professionelle samarbejde med klubberne og deres partnernetværk er vigtige elementer.

Fodbold

Sky-Work Mand

Sky-Work-teamet har unik bevægelsesfrihed, god komfort og lommer til værktøjet, når de arbejder i højden iklædt arbejdstøj fra MASCOT. Med MASCOT-arbejdstøj firer Sky-Work sig ned og reparerer, vedligeholder og rengør høje bygninger.

Sky-Work

Miljø - Patagonia

MASCOT har gennem en lang årrække sendt arbejdstøj på arbejde under ekstreme forhold rundt om i verden for at få tøjet gennemtestet i selv ekstreme situationer.

Patagonia

MASCOT sponsorerer arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj til mange forskellige projekter, organisationer, brancher og virksomheder. Et lokalt engagement har siden MASCOTs grundlæggelse i 1982 spillet en afgørende rolle – også i forhold til at få opbygget et brand med et bredt fokus. Du finder derfor sponsoreret arbejdstøj fra MASCOT i store racerløb såvel som i lokale foreninger rundt omkring i hele Europa.