Tested to Work

  Vi har altid dig og din branche i fokus, når vi udvikler arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj. Og når vi siger, at vores produkter er Tested to Work, er det ikke bare et fængende slogan – det er vores vigtigste værdi og fundamentet for alle områder, vi beskæftiger os med.

  For dig er Tested to Work en garanti for, at dine MASCOT-produkter bliver gennemtestet, inden du får det i hænderne. Du er dermed garanteret slidstærke og funktionelle produkter, hvor intet er overladt til tilfældighederne.


  Dit foretrukne arbejdstøj skal holde længe

  Vi vil gerne producere dit yndlings-arbejdstøj. Det du har lyst til at bruge igen og igen, og som lever op til dine krav og behov til funktion og komfort. Yndlings-arbejdstøj skal også være fremstillet af høj kvalitet og på en ordentlig måde.

  Når vi siger ordentlighed mener vi, at dit arbejdstøj er produceret med bedst mulig anvendelse af ressourcerne og mindst muligt spild og udledning til følge. Og så skal det selvfølgelig holde længe. Vores mål er, at hvert eneste produkt bliver yndlings-arbejdstøj, der bliver brugt mest og længst muligt. Derfor er Tested to Work så vigtig for os!

  Langtidsholdbare produkter er ansvarlige produkter

  Når nye højkvalitetsprodukter skal på markedet, ligger der en omfattende udviklingsproces bag. Hvert eneste produkt og stoftype er et resultat af mange måneders udvikling med at optimere de egenskaber, der passer til dine behov. Høj slidstyrke, lav materiale vægt og fx ULTIMATE STRETCH er egenskaber, vi blandt andet arbejder fokuseret på at få ind i vores produkter.

  Test, test og atter test

  MASCOTs erfarne tekstileksperter tester materialetyper og finjusterer løbende, og vi tester igen og igen mellem hvert udviklingstrin. Det sker blandt andet i brug ude hos håndværkerne, hvor vi har tilknyttet et større netværk af testpersoner fra forskellige faggrupper – og vi stiller os først tilfredse, når vores testpersoner er tilfredse med produkterne.

  Derudover udfører vi omfattende laboratorietests og kvalitetskontroller i vores eget laboratorium, hvor vi har maskinerne til at udføre standardiserede test ifølge mange forskellige europæiske standarder; blandt andet slidstyrke, rivstyrke, vandsøjletryk og åndbarhed. Den kontinuerlige jagt på de bedste materialeegenskaber er med til, at du får adgang til unikke stoftyper, der ikke findes andre steder.

  Lang holdbarhed minimerer det samlede ressourceforbrug

  Når du køber MASCOT-arbejdstøj, får du ekstra værdi for pengene. Alle vores produkter har nemlig været igennem vores testcenter og er blevet testet efter vores Tested to Work-principper. Det giver slidstærke produkter med lang holdbarhed, hvilket ikke alene er en fordel for dit arbejde og din økonomi, men også for miljøet, da der ikke så ofte skal genproduceres nyt arbejdstøj.

  Tøj har – uanset mærke – et stort klimaaftryk. Der skal udvindes en masse råvarer (polyester er fx lavet af fossile brændstoffer, og bomuld bruger en del vand for at gro), og der skal bruges energi etc. på indfarvning, transport og produktion.

  Derfor er det vigtigt, at det tøj, der faktisk fremstilles, bliver brugt så lang tid som muligt, da det især er fremstillingsfasen, der er tung på energiforbrug. Jo længere et stykke tøj holder, inden der skal købes nyt, jo længere tid går der inden den tunge proces med det store energiforbrug skal i gang. Med andre ord: Det samlede CO2 aftryk gennem dit arbejdstøj bliver markant mindre over tid, fordi tøjet holder længere.

  Vores Tested to Work-strategi er et vigtigt led i den nedsatte klimapåvirkning, vores produkter har. Alle vores metervarer er udvalgt til bestemte brugssituationer, og testet til at kunne holde til det slid, arbejdstøj bliver udsat for.