Arbejdstøj på arbejde

    Mand - Hi-vis jakke - Arbejdstøj på arbejde

    Under udvikling af en ny serie af arbejdstøj tages brugeren med på råd adskillige gange i forløbet. Inden produktudviklingen konkret påbegyndes, foreligger et større analysearbejde med inddragelse af brugere på markedet.

    Så påbegyndes den egentlige produktudvikling. Herfra er der et aktivt samarbejde med medlemmer af vores testpanel inden for præcis den faggruppe, som tøjet er tiltænkt. Der syes prototyper af tøjet, som sendes med fagfolk på arbejde. Her bruges det i autentiske arbejdssituationer og udsættes for naturlig slitage og regelmæssig vask. Alt fra materialekvalitet til funktioner testes, og testpersonerne fører dagbog over deres brug af tøjet.

    Løbende besøger produktudviklingen testpersonerne i deres daglige arbejde. Vores produktudviklere får en snak med fagfolk om tøjet, og testpersonerne giver forslag til ændringer, som MASCOTs produktudviklere tager med tilbage til tegnebordet og til laboratoriet. Det kan være ideer til nye funktioner, til stofkvalitet eller til pasform. Nye prototyper syes op og processen gentager sig, indtil vi er nået frem til det bedst mulige, som lever op til både målgruppens krav og MASCOTs strenge kvalitetskrav. Først når tøjet er godkendt af fagfolk, er vi klar til at sætte masseproduktion i gang. Det, mener vi, er selve essensen i at være TESTED TO WORK.