Funktionsundertøj

  Hvad er du på udkig efter?

  Svedtransporterende undertøj – holder kroppen tør

  Blue - brand DNA

  Hurtigtørrende undertøj med lav vægt

  Svedtransporterende undertøj, der egner sig perfekt til det inderste lag. Stoffet tørrer hurtigt, hvilket er vigtigt for at undgå afkøling af kroppen. Materialet er elastisk og tilpasser sig kroppens form.
  Turquis - brand DNA

  Ekstremt effektiv svedtransport, antibakterielt og antistatisk

  Kombinationen af polyester og bambuskulstøv gør stoffet ekstremt svedabsorberende. Tøjet føles tørt, selv om det er fugtigt. Bambuskulstøv har derudover antibakterielle og antistatiske egenskaber, som er ekstra gavnlige i det tøj, du bærer inderst på kroppen.
  Cyan - brand DNA

  Hurtigttørrende med effektiv fugttransport

  COOLMAX® er førende på markedet inden for fugttransport, og med anvendelse af COOLMAX® bliver undertøjet ekstra svedtransporterende. Med COOLMAX® undgås desuden afkøling af kroppen, da huden selv ved kraftig fysisk aktivitet ikke føles fugtig. Fugten bliver transporteret ud på ydersiden af materialet og fordelt på et større område og videre væk fra huden til fordampning. Derudover er undertøjet med COOLMAX® let at vaske, blødt og hurtigtørrende.

  Isolerende og svedtransporterende – holder kroppen tør og varm

  Yellow - brand DNA

  Allround undertøj med lav vægt

  Undertøjet er svedtransporterende og isolerende, så man kan holde kroppen tør og varm uanset aktivitetsniveau. Stoffet består af polypropylen-fibre, der minimerer lugtgener i produktet. Produktet er egnet til vask ved 60 grader og tørrer hurtigt.
  Magenta - brand DNA

  Super elastisk med effektiv svedtransport

  COOLMAX® ALL SEASON er unik som inderste lag mod huden. Frem for alt er stoffet ekstremt fugttransporterende som følge af en speciel struktur, der hurtigt fordeler fugten på et større område og leder den væk fra huden. En særlig fordel er, at materialet virker isolerende, når det er koldt, samt kølende, når det er varmt. Stoffet smyger sig tæt til kroppen ved hjælp af en særlig firevejs-stretch, der gør materialet fleksibelt og virkelig behagelig af have på. Stoffet har en lav vægt og tørrer hurtigt.

  Ekstra isolerende og svedtransporterende undertøj – holder kroppen tør og varm

  Orange - brand DNA

  COOLMAX® med uld

  Ulden sikrer, at kroppen holdes varm, og de specialudviklede polyesterfibre optager fugten. Vælg produkter, der kombinerer COOLMAX® og uld for at få både ekstra isolering mod kulde og effektiv svedtransport.
  Red - brand DNA

  Forbliv tør og varm, når kulden bider

  Thermax® er udviklet af MASCOT og er et ekstra isolerende, trelags-materiale. Undertøjet med Thermax® er meget varmeisolerende og udviklet til brug i kølige omgivelser. Huden føles altid tør, da indersiden af stoffet er udviklet til at transportere fugten fra kroppen ud til bomulds- og modalfibrene i det yderste lag.