CLIMASCOT®

  CLIMASCOT® Lightweight Insulation er et avanceret letvægts-fór med en særdeles høj isoleringsevne. Foret bliver anvendt i mange af MASCOTs vinter- og termojakker. Det sikrer, at kroppen holdes sig varm i de varierende miljøer, mange mennesker møder gennem en arbejdsdag.

  CLIMASCOT® logo

  CLIMASCOT® er åndbart og tørrer hurtigt. I en hverdag med høj fysisk aktivitet i et koldt miljø sørger CLIMASCOT®-foret for, at kroppen kan komme af med overskudsvarme og undgå at blive kold og våd. Det giver en meget høj komfort for brugeren.

  Stabilitet og termisk effekt med polyester

  Foret er lavet i polyester, der er et ekstremt stabilt materiale. Polyesterfibrene ligner en vatstruktur, der danner en masse små hulrum mellem fibrene. Det er netop hulrummene, der skaber den termiske effekt. Luften varmes op af kroppens egen overskudsvarme, og polyesterfibrene holder på de opvarmede luftmolekyler.

  En stor fordel ved at anvende polyester er, at det giver foret en høj stabilitet i både brug og vask, der genskaber hulrummene selv efter at være trykket tæt sammen.

  CLIMASCOT® fylder ganske lidt, når det presses sammen, og det betyder, at du nemt kan folde en termovest sammen og medbringe den i tasken på farten. Den lave vægt og massefylde betyder også, at foret ikke begrænser dig og dine bevægelser i løbet af arbejdsdagen.

  35 % genanvendt polyester

  Under fremstillingen af CLIMASCOT® er der brugt genanvendt polyester for at tilgodese miljøet og genbruge flest mulige ressourcer. Således er CLIMASCOT® fórmateriale lavet af 35 % genanvendt polyester.

  Klæd dig i lag med CLIMASCOT®

  MASCOT anbefaler, at du klæder dig på i lag, når du vælger arbejdstøj. Inderst bør du have et svedtransporterende lag, dernæst et varmt og isolerende og åndbart lag og yderst et lag, der beskytter mod vind og vejr.

  Klæd dig i lag - 123

  Produkter med CLIMASCOT® er med den gode isoleringsevne et oplagt valg som mellemlag. I overgangsperioderne kan du ofte nøjes med to lag – et svedtransporterende og et isolerende.